Maraşlı 11. bölüm fragmanı izle!

Maraşlı 11. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 15 Mart 2021 Pazartesi akşamı ATV'de yeni bölümü yayınlanan Maraşlı dizisinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Sevilen dizinin başrolünde Alina Boz ve Burak Akyıldız rol alıyor. Peki, Maraşlı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Maraşlı 11. bölüm izle linki 15 Mart akşamı yeni bölümü yayınlanan Maraşlı dizisi izleyenlerinin merak konusu oldu. Alina Boz'un da içinde yer aldığı yapım Maraşlı 10. son bölümü yayınlandı. Dizinin takipçileri Maraşı yeni bölüm fragmanı araştırmasına da başladı. Peki, Maraşı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp krizi geçirmesi sebebiyle hastanede olan Aziz'in durumu iyidir. Necati, hastanede Mahur ve Maraşlı arasındaki gerilimi ve aşkı fark eder. Mahur, Necati'ye içini döker, Maraşlı'nın ondan uzak durduğunu da anlatır. Necati; Mahur'u, Maraşlı konusunda yüreklendirir. Necati'nin bu konuda bir planı mı vardır?

 Maraşlı 11. bölüm fragmanı izle! - Resim : 2

Savaş, hastanenin önüne gelmiştir ve İlhan'la 'polise ihbar etme' mevzusunu konuşurlar. İlhan uyuşturucu satacağına ölmeyi göze almıştır. Savaş, İlhan'a elinde işine yarayacak fotoğraflar olduğundan bahseder. İlhan fotoğraflara ulaştığında dönüşü olmayan bir yola girecektir.

MARAŞLI 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maraşlı 11. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler ATV maraşlı 11. bölüm fragmanı izle maraşlı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.