Maraşlı 10. bölüm fragmanı izle!

Maraşlı 10. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 8 Mart akşamı yeni bölümü ATV'de yayınlanan Maraşlı yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Maraşlı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Maraşlı 10. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz'in rol aldığı Maraşlı 10. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin yeni bölümünün hemen akabinde araştırmalara başladı. Peki, Maraşlı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Maraşlı; Savaş'ın, İlhan'ı alıkoyduğunu duyar. Ozan'ı sorguya çeken Maraşlı, Savaş'ın şirkete el koyduğunu öğrenir. İlhan ise Savaş'tan uçakla taşımacılığını yapacağı kirli işleri öğrenir. Maraşlı, başı artık iyice dertte olan İlhan'a yardım edecek mi? Mahur yurtdışına gitmez ve Maraşlı'ya aşkını itiraf eder. Bu itiraf ikili arasındaki dengeleri nasıl etkileyecek?

Maraşlı 10. bölüm fragmanı izle!

Aziz, Mahur'un uçağa binmediğini öğrenir. Firuzan yine aşk mevzusunu açar ama bu kez Aziz de çok şüphelenir. Yaşananlardan Maraşlı'yı sorumlu tutan Aziz, arasının bozuk olduğu Mahur'u eve dönmesi için ikna edemez. Mahur, babasını affedebilecek mi? Aziz; Maraşlı ve Mahur aşkını öğrenecek mi? Necati, Aziz'e 'neden Ömer'i öldürenin ben olduğumu söylemiyorsun?' diye sorar.

MARAŞLI 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maraşlı 10. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler ATV maraşlı 10. bölüm fragmanı maraşlı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.