Maraşlı 1. bölüm izle!

Maraşlı 1. bölüm full izlenmek için yayında. 11 Ocak Pazartesi akşamı ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Maraşlı 1. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde ATV'de izlenebilecek. Peki, Maraşlı dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Maraşlı 1. bölümde neler olacak?

Maraşlı 1. bölümü ile bu akşam ATV'de yayınlandı. Yayın hayatına 11 Ocak Pazartesi akşamı başlayan iddialı dizi Maraşlı 1. bölüm izle linki haberimizde. Peki, Maraşlı dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler?

MARAŞLI 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelen Maraşlı dizisinin 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

MARAŞLI KONUSU NEDİR?

Maraşlı, Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır. Ta ki bir gün dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı'nın sahaf dükkanından içeri girene kadar.

Maraşlı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir İşte Maraşlı oyuncu kadrosu

Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır. Artık Mahur'un hayatı tehlikededir…

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Maraşlı 1. bölüm izle! ile ilgili etiketler ATV maraşlı 1. bölüm tek parça maraşlı 1. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.