Maral, Özgecan oldu izleyenleri ağlattı! / VİDEO

Dört farklı ülkede, dört farklı kadının gördüğü şiddeti anlatan Faint Sound filminin minik yıldızı Maral Büyüksaraç herkesi ağlattı.

Boston Üniversite'sinde okuyan Chris Surnames'in akademik tezi ve festivaller için hazırladığı Faint Sound belgeseli dört farklı ülkede dört farklı kadına şiddeti anlatıyor.

ÖZGECAN ASLAN'IN HİKAYESİ DE FİLMDE

Dört ülkede kadına şiddeti anlatan belgeselde Türkiye'den Özgecan Aslan'ın hayatına yer verildi.
Belgeselin Türk kadrosunda Erkan Can, Maral Büyüksaraç ve Hatice Aslan yer alıyor.
Özgecan Aslan'ı canlandıran genç yetenek Maral Büyüksaraç ise Özgecan Aslan rolüyle herkesi duygulandırdı.
IMG_3322

DÖRT ÜLKEDE AYNI ANDA VİZYONDA

Belgesel 15 Aralık'ta vizyon yapacak.
Almanya, İngiltere, Rusya ve Türkiye'de aynı anda vizyona girecek.

MARAL BÜYÜKSARAÇ KİMDİR?

Maral Büyüksaraç 28 Aralık 1996 doğumlu Türk oyuncu.

Maral Büyüksaraç, emekli büyükelçi ve eski siyaset adamı Olgun Büyüksaraç'ın oğlu Mazhar Büyüksaraç'ın torunudur. Mete Büyüksaraç'ın kızıdır. Annesi Alman asıllı piyanist olduğu için çocukluğunu İtalya, Almanya ve ABD gibi yabancı ülkelerde geçirdi. İl ve orta öğrenimini Cihangir'de tamamlayan Maral Büyüksaraç, liseyi BeyoğluLise'sinde tamamlamıştır.

9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü okumaktadır. New York'taki EC dil okulunu bitirdi ve ayrıca Mannes Müzik Koleji'nde (Mannes College The New School for Music) eğitim gördü. 1996 yılında Umur Bugay imzalı Bizimkiler dizisiyle televizyon dünyasına giriş yaptı, ayrıca birçok tiyatro oyunu ve reklam filminde oynadı.

Daha sonra Kenter Tiyatrosunda oyunculuğa, Şerif Gören'in Ay Büyürken Uyuyamam filmindeki rolüyle de sinemaya adım atan Büyüksaraç, Star Tv'de yayınlanan Lazutlar'da rol aldı. 2011 yapımı Ay Büyürken Uyuyamam filmiyle 2011 yılındaKaradeniz Teknik Üniversitesi Televizyon Ödülleri Gecesinde Cahide Sonku Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülünü 15 yaşında Meral Okay'ın elinden alan oyuncu, aynı filmle Ortadoğu Teknik Üniversitesi Türkan Şoray Geleceğin ve Şimdinin En iyi Oyuncusu ödülünüde Türkan Şoray'ın elinden almıştır.

Maral, Özgecan oldu izleyenleri ağlattı! / VİDEO ile ilgili etiketler Erkan Can maral büyüksaraç kimdir özgecan aslan faint sound
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.