Maradona ve Naim Süleymanoğlu’nun belgeselleri bu hafta sonu TRT Spor’da

Koronavirüs salgınını önlemek adına evde kalan seyircileri için tüm yayın kuşaklarını değiştiren TRT Spor, bu hafta sonu Cep Herkül’ü Naim Süleymanoğlu ile Arjantinli yıldız Diego Maradona’nın kariyer öyküsünün işlendiği iki ayrı belgesel yayınlayacak.

TRT Spor, koronavirüs salgını nedeniyle “Ev Hayat Dolu” kuşaklarıyla evde kalan sporseverleri bu hafta sonu da ekran başına toplamaya devam edecek. Cep Herkül’ü Naim Süleymanoğlu ile Arjantinli yıldız Diego Maradona’nın kariyer öyküsünün işlendiği iki ayrı belgesel izleyici ile buluşacak.

Maradona ve Naim Süleymanoğlu’nun belgeselleri bu hafta sonu TRT Spor’da

Koronavirüs salgınını önlemek adına evde kalan seyircileri için tüm yayın kuşaklarını değiştiren, 7’den 70’e her kesime yönelik içerikler üreten TRT, sporseverler için de hafızalara kazınmış maçları, efsane sporcuların belgesellerini ve daha birçoğunu ekranlara getirmeye devam ediyor.

“Cep Herkülü”nü bir de en yakınındakilerden dinleyin: Kapukule’nin Anahtarı Belgeseli

Kapıkule’nin Anahtarı belgeseli, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu ediniyor. Naim’in Bulgaristan’dan dünyanın zirvesine uzanan başarı hikayesinde yanında olan önemli isimler Cep Herkülü’nü 2018 yılı yapımı bu belgeselde anlatıyor.

Maradona ve Naim Süleymanoğlu’nun belgeselleri bu hafta sonu TRT Spor’da - Resim : 2

“Kapıkule'nin Anahtarı” belgeseli 18 Nisan Cumartesi saat 12.00’de TRT Spor’da.

Futbolu sevdiren efsanevi golcünün kariyer hikayesi: Maradona Belgeseli

Ülkesi ve dünya için bir futbolcudan daha fazlası olan, adına kitaplar yazılan, belgeseller çekilen yaşayan efsane Diego Maradona’nın çocukluğundan kariyerine kadar yaşam öyküsü bu belgeselde ekranlara geliyor. Bir şehri ayağa kaldıran Napoli’yi, Juventus’un, Milan’ın, İnter’in arasından alıp tek başına şampiyon yapan bir kahramanın yaşam öyküsünü konu edinen 1989 yılı yapımı “Maradona” belgeseli, izleyicileri keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

“Maradona” belgeseli 19 Nisan Pazar saat 12.00’de TRT Spor’da.
Maradona ve Naim Süleymanoğlu’nun belgeselleri bu hafta sonu TRT Spor’da - Resim : 3

 

Maradona ve Naim Süleymanoğlu’nun belgeselleri bu hafta sonu TRT Spor’da ile ilgili etiketler Naim Süleymanoğlu Maradona TRT Spor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.