Mantar toplarken kayboldular! 3'ü çocuk 5 kişi ormanda bulundu

Karabük'te 5 kişilik bir aile mantar toplamak için ormana gitti. Yakınları aileden haber alamayınca jandarmaya haber verdi. Jandarma ve AFAD ekiplerinin arama kurtarma çalışması sonucunda aynı aileden 3'ü çocuk 5 kişi bulundu.

Karabük'ün Eskipazar ilçesine bağlı TamışlarKköyü yakınında, mantar toplamak için ormanlık alana giden 5 kişilik aileden haber alınamadı. Yakınları olayı jandarmaya bildirdi.

Mantar toplarken kayboldular! 3'ü çocuk 5 kişi ormanda bulundu

Arama çalışması başlatan ekipler AFAD'dan yardım istedi. Akşam saatlerine kadar yapılan aramada ekipler 5, 8 ve 12 yaşlarında üçü çocuk olmak üzere kayıp 5 kişiye ulaştı.

Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen aile yakınlarına teslim edildi. Ailenin kayıp olan araçları için arama çalışmalarına devam ediliyor.

İHA

Mantar toplarken kayboldular! 3'ü çocuk 5 kişi ormanda bulundu ile ilgili etiketler Karabük AFAD mantar toplama kayıp aile
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.