Mansur Yavaş'tan evlerinize dönün çağrısı...

Sokağa çıkma yasağının açıklanmasının ardından vatandaşların market ve fırınlara akın etmesi üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan evlerinize dönün çağrısı geldi.

Mansur Yavaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Değerli Ankaralılar, Ankara Valiliği ile irtibat halindeyiz. Ekmek dahil tüm acil ihtiyaçlarınız için Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Lütfen evlerinize dönün, biz sizin için görev başında olacağız" ifadelerini kullandı.

EKMEK FABRİKASI ÜRETİM YAPACAK!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, büyükşehir belediyesine bağlı Halk Ekmek fabrikasının iki gün boyunca üretime ve bayilere dağıtım yapmaya devam edeceğini bildirdi.

Yavaş, "Lütfen panik yapmayın, endişe etmenize gerek yok, bu karar hepimizin sağlığı için. Merak etmeyin, birlikte başaracağız." ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'tan evlerinize dönün çağrısı...

Mansur Yavaş'tan evlerinize dönün çağrısı... ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.