Mansur Yavaş'ın sağ kolu, külliye önünde drift yaptırdı!

Anadolu'nun önde gelen mutasavvıflarından Hacı Bayram-ı Veli'nin türbesinin de yer aldığı Külliye önünde motosikletle drift yapıldı. Drifti yapanın ise Kent Konseyi üyesi Alper Kaya olduğu ortaya çıktı. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada ise skandalın ardından kimlikleri tespit edilen kişilere cezai işlem uygulandığı duyuruldu.

Ankara'da çekilen skandal görüntüler büyük tepkiye neden oldu. Söz konusu görüntülerde Bayram-ı Veli'nin türbesinin de yer aldığı Külliye önünde bir motosikletle drift yapıldığı görülüyor.

Tepki çeken görüntlerin ise Mansur Yavaş'ın belediye başkanı olmasının ardından Basın Yayın Korrdinatörlüğü görevine getirdiği Volkan Gületekin'in oluru ile çekildiği iddia edildi.

Görüntülerde Ankara'da başka alan yokmuş gibi motosikletle külliye önünde drift yapan ismin ise Kent Konseyi üyesi Alper Kaya olduğu ortaya çıktı.

VALİLİK DUYURDU: CEZAİ İŞLEM UYGULANDI!

Ankara Valiliğinden Ankara’da Hacı Bayram Veli Türbesinin önünde motosikletle drift yapılarak çekim yapan kişilere ilişkin açıklama yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında Ankara’nın bazı tarihi ve kültürel alanlarında motosikletle drift yapılarak çekim yapıldığı şeklinde haberler yer almıştır. 16 Mayıs cumartesi günü gerçekleşen olayla ilgili motosiklet sürücüsüne hız ihlali ve aşırı gürültü nedeniyle trafik cezası, diğer beş kişiye sokağa çıkma yasağının ihlal edilmesinden dolayı aynı gün 3 bin 150’şer TL idari para cezası uygulanmış ve izinsiz çekim yapmaları sona erdirilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Mansur Yavaş'ın sağ kolu, külliye önünde drift yaptırdı! ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş Drift
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.