Mansur Yavaş'ın kardeşinin cenaze töreninden dönen Akşener'in konvoyunda kaza meydana geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kardeşi Sabri Yavaş'ın cenaze töreninden dönen İYİ Parti lideri Akşener'in konvoyunda kaza yaşandı. Konvoyun önüne köpek çıkması sonucu meydana geldiği öğrenilen kazada ciddi bir tehlike atlatılırken, yaralanan olmadığı öğrenildi.

Ankara'da kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat eden Mansur Yavaş'ın kardeşi 56 yaşındaki Sabri Yavaş bugün toprağa verildi. 

CENAZE TÖRENİ DÖNÜŞÜNDE FECİ KAZA

Yavaş’ın kardeşinin cenaze töreninden dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konvoyu kaza yaptı. Kazanın Beypazarı’ndan dönen konvoyun önüne köpek çıkması sonucu meydana geldiği bildirildi.

Mansur Yavaş'ın kardeşinin cenaze töreninden dönen Akşener'in konvoyunda kaza meydana geldi!

YARALANAN OLMADI

 Köpeğin yola çıkmasıyla İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in aracı ile bir koruma aracı yoldan çıktı. Olayda ciddi bir tehlike atlatılırken, yaralanan olmadığı öğrenildi.

 

 Mansur Yavaş'ın kardeşinin cenaze töreninden dönen Akşener'in konvoyunda kaza meydana geldi! - Resim : 2

 

Mansur Yavaş'ın kardeşinin cenaze töreninden dönen Akşener'in konvoyunda kaza meydana geldi! ile ilgili etiketler Mansur Yavaş İYİ Parti konvoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.