Mansur Yavaş'ın AK Parti'de köstebeği mi var?

Twitter hesabını aktif bir şekilde kullanan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek yaptığı bir paylaşımla kafaları karıştırdı. Bazı AK Parti'lilerin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a belge sızdırdığını öne süren Gökçek, bu isimlere 'şerefsiz' dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan Melih Gökçek, bu kez işin için AK Parti'lileri de kattı.

Melih Gökçek, yaptığı paylaşımda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, emeklilikte yaşa takılanların (EYT) genel sağlık sigortası primlerini ödemeye başlayacaklarını duyurmasına tepki gösterdi.

AK PARTİ'Lİ İSİMLER BİLGİ Mİ SIZDIRIYOR?

AK Parti'li isimlerin CHP'li Mansur Yavaş'a bilgi sızdırdığını öne süren Melih Gökçek, bu isimlere 'şerefsizler' dedi.

Mansur Yavaş'ın 21 Ocak'ta duyurduğu kararın 23 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlandığını gösteren kararnameyi paylaşan Gökçek, Mansur Yavaş'ın işinin gücünün algı olduğunu söyledi.

"BİZİM İÇİMİZDEN BAZI ŞEREFSİZLER..."

"Birincisi hukuken böyle bir ödeme yapamayacağını, ödeyene zimmet çıkacağını adın gibi biliyorsun." ifadesini kullanan Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İkincisi bizim içimizden bazı şerefsizlerin size Cumhurbaşkanı’nın yeni kararnameyi çıkaracağını haber vermesinden bir gün önce beyanat veriyorsun. Ayıp be."

 

Mansur Yavaş'ın paylaşımı ise şu şekildeydi:

Mansur Yavaş'ın AK Parti'de köstebeği mi var? ile ilgili etiketler Melih Gökçek Mansur Yavaş AK Parti CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.