Mansur Yavaş'ı sıralara vurarak protesto ettiler!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yine çok tartışılacak bir şekilde Ak Parti ve MHP'nin sözlü önergesine sırt çevirdi. Yavaş'ın bu hareketi mecliste tartışmalara neden oldu. Ak Partili ve MHP'li üyeler Yavaş'ı uzun süre sıralara vurarak protesto etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mansur Yavaş başkanlığındaki bugünkü toplantısında AK Parti ve MHP grubunun sözlü önerge isteği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş tarafından reddedildi.

AKParti ve MHP grubunun sözlü önerge isteğini reddeden Mansur Yavaş’a AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse tepki gösterdi. Belediye meclis üyeleri sıralara vurarak Mansur Yavaş’ı protesto etti. Tepkiler üzerine Mansur Yavaş'ın "Masaya çık tepin istersen" sözleri dikkat çekti. Başkan Yavaş toplantıya ara verdi.

Yaşanan gerginlik sonrası açıklama yapan Köse, "Meclisi susturamazsınız yasa açık. Kimse ben yaptım oldu diyemez” dedi.

Mansur Yavaş'ı sıralara vurarak protesto ettiler!'KABİLE BELEDİYECİLİĞİ'NİN GELDİĞİ SEVİYE BU'

AK Parti Ankara Büyükşehir Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse sosyal medya hesabından bu duruma şu şekilde tepki gösterdi:

"Kabile Belediyeciliği'nin bir örneğini gördük. Grup Başkanvekillleri yerine kabilenizle mi bu kararı aldınız? Meclisin ilk günü yasa gereği önergeler değerlendirilir ve karara bağlanır. Basit bir kuralı bile uygulamaktan aciz bir yönetim ile karşı karşıya Güzelim Ankara. Kabile Belediyeciliği'nin geldiği seviye bu. '10 Milyarı Ne Yaptın?' diye sorduk, 'Hesap Ver Mansur' diye seslendik. Mikrofonumuz kapatıldı. Önergeyi gündeme almamakla suç işlediniz Sayın Mansur Yavaş. Mahkemeden karar gelince sizi o zaman göreceğiz. Boşa geçen 2 yılı anlatacağız"

ASLINDA ANKARA'NIN SESİNİ KAPATTI

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu da sosyal medyadan Ankara'da yaşanan olayla ilgili tepki gösterdi. Göksu, "İş yapmayıp, beceriksizliklerini yalanlarla süslemek,işine gelmeyince mikrofon kapatmak CHP'de moda ABB Başkanı bu davranışıyla sadece Mamak Belediye Başkanı Murat Köse başkanımızın mikrofonunu değil, aslında Ankara halkının sesini kapattı. İşte tam CHP'ye göre bir demokrasi kabile belediyeciliği" dedi.

Mansur Yavaş'ı sıralara vurarak protesto ettiler! ile ilgili etiketler Mansur Yavaş protesto Ankara Belidiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.