Mansur Yavaş'ı karşılamıştı! 1 saat sonra haber geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde koronavirüs şoku yaşanıyor. Başkan Mansur Yavaş kendisini kapıda karşılayan korumada 1 saat sonra koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Belediye Meclis'inde konuşan Yavaş, çok sayıda belediye personelinin de Kovid-19 olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından en çok vakanın görüldüğü il olarak açıklanan Ankara'da salgın Büyükşehir Belediyesi'nde de hızla yayılıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda yeni tip koronavirüsün belediyedeki etkilerine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Mansur Yavaş birçok personelde Kovid-19 tespit edildiğini söyledi. 

Asıl şaşırtan açıklamasını sona saklayan Yavaş, sabah saatlerinde kendisini kapıda karşılayan korumada da bir saat sonra koronavirüse yakalandığının ortaya çıktığını ifade etti.

EN ÇOK VAKA GÖRÜLEN İL ANKARA

Birinci dalganın ikinci yükselişinde en çok vaka görülen il son verilere göre Ankara. Bilindiği gibi bu durum Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.

 

 

Mansur Yavaş'ı karşılamıştı! 1 saat sonra haber geldi ile ilgili etiketler Mansur Yavaş ankara büyükşehir belediyesi kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.