Mansur Yavaş: Türkiye'de tekim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'City Mayors Foundation' tarafından düzenlenen 2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildi. Yavaş, bu ödüle aday gösterilen Türkiye'de tek başkan olduğunu söyledi. Siyasi polemiklerin içerisinden eksik olmayan ve hizmetleriyle gündeme gelmeyi başaramayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu duruma nasıl tepki verdiği ise merak konusu oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ‘City Mayors Foundation’ (Belediye Başkanları Vakfı) tarafından düzenlenen World Mayor ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildi.

Yavaş, 21 ülkeden 32 belediye başkanın aday gösterildiği aday listesinde Türkiye’de tek, Asya’da ise dört belediye başkanından biri oldu.

"TÜRKİYE'DE TEK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM"

Haberi Twitter hesabından duyuran Yavaş, "City Mayors Foundation tarafından düzenlenen 2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildim. Türkiye'de tek, Asya'da 4 aday belediye başkanından biri olmanın mutluluğunu yaşıyorum." diyerek başarının asıl sahibi mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

 İMAMOĞLU'NUN TEPKİSİ MERAK KONUSU

Büyük vaatlerle göreve başlayan ancak, yaptığı hizmetlerlerden çok siyasi polemiklerle gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu adaylık karşısında nasıl bir tepki verdiği ise merak konusu oldu.

KARAİSMAİLOĞLU: İBB 2 SENEDİR YATIYOR

Öte yandan bugün Sabah gazetesine konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP’nin idaresindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirerek “İBB hiçbir şey yapmıyor. 2 senedir yatıyorlar” dedi.

Mansur Yavaş: Türkiye'de tekim ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu Belediye Başkanı CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.