Mansur Yavaş hakkında beraat kararı

Yerel seçim öncesinde hakkında sahte senet ve görevi kötüye kullanma suçlaması ile dava açılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş beraat etti. Yavaş'a bu suçlamayı yönelten Necmettin Keskin ise aranıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı sürecinde sahte senet ve görevi kötüye kullanma suçlaması ile karşı karşıya kalan Mansur Yavaş hakkında açılan davanın karar duruşması bugün yapıldı.

Sözcü'de yer alan habere göre: Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya tarafların avukatları katıldı. Yavaş’la ilgili suçlamanın gerçekle ilgisi olmadığı ortaya çıktı ve mahkeme Mansur Yavaş hakkında beraat kararı verdi.

SUÇLAMAYI YAPAN ARANIYOR

Suçlamayı yapan Necmettin Keskin ise hakkındaki suçlamalar nedeniyle 6.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Keskin aranıyor.

Mansur Yavaş hakkında beraat kararı ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Ankara dava beraat
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.