Mansur Yavaş gerekli olmayan tüm ihaleleri erteledi

Koronavirüs salgınıyla mücadeleye kaynak ayırabilmek için hareke geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gerekli olmayan bütün ihaleleri ertelediğini açıkladı.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 131 kişi yaşamını yitirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehirde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili olmayan bütün ihaleleri ertelediklerini duyurdu.

Mansur Yavaş gerekli olmayan tüm ihaleleri erteledi

Yavaş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şunları söyledi:

"Koronavirüse karşı başlattığımız ekonomik mücadele kapsamında bugün açıklayacağımız projelere daha çok kaynak ayırabilmek için başta Park-Bahçe ve Fen İşleri olmak üzere, salgınla mücadelede gerekli olanlar dışındaki tüm ihalelerimizi hayat normale dönünceye kadar erteliyoruz."

 

Mansur Yavaş gerekli olmayan tüm ihaleleri erteledi ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş Koronavirüs Korona ihale
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.