Mansur Yavaş: Çok acil olmadıkça çıkmayalım!

Ankara'da etkili olan kar yağışına karşı yeterli tedbiri almaması nedeniyle eleştirilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Yavaş, vatandaşlardan çok acil olmadıkça trafiğe çıkmamalarını istedi.

Ankara'da dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından önlem alınmaması tepkilere yol açtı.

Ankaralılar, yolların tuzlanmaması ve kar araçlarının çalışmaması nedeniyle zor anlar yaşadı. Tedbir alınmayan ve tuzlama yapılmayan Ankara caddelerinde birçok kaza meydana gelirken vatandaşlar tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi.

"BİRKAÇ KAMYON TUZ DÖKMEYİ BECEREMEDİN"

AK Parti eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar hizmette sınıfta kalan Yavaş'a tepki gösterdi. Şamil Tayyar, "Mansur başkanım. İşin olmadığı halde rektöre bile mektup yazıp istifaya çağırdın, birkaç kamyon tuz dökmeyi beceremedin yine" dedi.

 

YAVAŞ ÇÖZÜMÜ SUNDU: TRAFİĞE ÇIKMAYIN

Mansur Yavaş ise gelen tepkilerin ardından bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Çözümü 'trafiğe çıkmamakta' bulan Yavaş, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Hemşehrilerim, çok acil olmadıkça trafiğe çıkmayalım.Trafiğe çıkacak hemşehrilerimizin ise http://kartakip.ankara.com.tr adresinden gidecekleri güzergahı araç kameralarından izleyip buna göre yola çıkmalarını öneriyorum."

Mansur Yavaş: Çok acil olmadıkça çıkmayalım! ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş kar Trafik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.