Mansur Yavaş Ankaralılardan özür diledi

Ankara önceki sabah kara uyandı. Sabah saatlerinde yağan kar yerde sadece bir parmak kalınlığında bir kalınlığa ulaşabilse de şehrin bir çok noktasında ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Yokuşlarda tuzlama ve temizleme çalışması yapılamadığı için kayan araçlar kaza yaptı. Bunun üzerine her kesimden eleştiri alan Ankara Büyükşehir Beledeyi Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından özür dilemek zorunda kaldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu yılın başında olduğu gibi, yılın sonunda yağan bir parmak karda yine sınıfta kaldı. 

Ankara eski yıllarda en yoğun kar yağışlarında bile nadiren yaşadığı ulaşımda aksamalara yeniden tanık oldu.

Çünkü günler öncesinde kar yağışı uyarısı yapıldığı halde yollarda hiçbir tuzlama ya da temizleme çalışması yapılmamıştı.

Hal böyle olunca sabah saatlerinde yağan bir parmak kalınlığındaki kar başkent yollarını aşılmaz hale getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kamuoyuna yansıyan görüntüler ve her kesimden gelen eleştiriler üzerine sosyal medya hesabından özür dilemek zorunda kaldı. 

Yavaş "Karla mücadele çalışmalarımızda 926 noktaya müdahale ettik. Bazı noktalarda sıkıntılar yaşandığı bilgisini aldım. Hiçbir bahane üretmeden, sıkıntı yaşayan hemşehrilerimizden özür diliyorum. Sorunların giderilmesi için tüm önlemlerimizi alıyoruz. Güveniniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş Ankaralılardan özür diledi

Mansur Yavaş Ankaralılardan özür diledi ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş kar yağışı ulaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.