Mansur Yavaş adayını açıkça belli etti! Ekrem İmamoğlu'dan seçim şarkısıyla adaylık sinyali!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Kabine Toplantısı’nda alınacak kritik kararlar, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketinin detayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seçim tarihi açıklaması ile  altılı masada büyüyen adaylık tartışması, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın alternatif aday açıklaması, Rasmus Paludan’ın İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakmasını konuştu.

‘’VERGİ, SİGORTA VE CEZALAR İÇİN BİR YAPILANDIRMA. ELEKTRİK VE SU BORÇLARININ OLMADIĞI KONUŞULUYOR’’

Metehan Demir, ‘’Önceden 200 TL’ydi şimdi 500 TL olması bekleniyor. Bu yapılandırma vergi, sigorta ve cezalar için bir yapılandırma. Elektrik ve su borçlarının olmadığı konuşuluyor. Zamanında ödeyenlere de bir sonraki dönemde jest yapılması gerek. Holdinglerden, şirketlerden borçlarını af çıkacağı için ödemeyenler bundan rant sağladı.

‘’İMAMOĞLU KIZA ZAMANDA BENZER MESAJLARLA KILIÇDAROĞLU'NUN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR''

Gelinen tabloda Yavaş'ın 2-3 haftadır Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldığını biliyorum. Yavaş açıkla 'Kılıçdaroğlu'nun arkasındayım' dedi. İmamoğlu da uzun olmayan bir zamanda benzer mesajlarla Kılıçdaroğlu'nun önünü açacaktır.  İmamoğlu Kılıçdaroğlu'na destek verecek ancak bir süre sonra Kılıçdaroğlu'nun altılı masada aşması gereken kişi Meral Akşener'dir. Akşener ve İmamoğlu çıtayı çok yükseltti. Herhangi bir başarısızlık yaşanırsa bir çatırdama duyacağız. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına Uysal, Babacan, Davutoğlu ve Karamollaoğlu onay verir, Akşener de ters köşe yaparak 'Hayırlı olsun' diyebilir. Bu noktada Kılıçdaroğlu'dan çok şey beklenir.

‘’İSVEÇ'TEKİ OYUNA DİKKAT, BAŞKA BİR ŞEY YAPIYORLAR’’

Bu önceden çalışılarak, tasarlanarak, kameraların açıları ayarlanarak polis korumalarının eşliğinde bu saçma olay yaşandı. Türkiye'yi haklıyken haksız duruma düşürmeye çalışıyorlar. İsveç'teki oyuna dikkat, başka bir şey yapıyorlar.  Türkiye NATO'dan çıkma oyununa sevk ediliyor. İsveç üzerinden kirli bir NATO oyunu oynanıyor.'' İfadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Mansur Yavaş adayını açıkça belli etti! Ekrem İmamoğlu'dan seçim şarkısıyla adaylık sinyali! ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu 6'lı masa Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.