Mansur Yavaş 2017'de dalga geçmişti, 2022'de değişen bir şey olmadı

Ankara sele teslim olurken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın geçmiş dönemlerde attığı twit gündem oldu. Yavaş, yaptığı paylaşımda o zamanki belediye başkanını Ti'ye alarak sel baskınlarıyla dalga geçmişti.

Ankara'da günlerdir etkili olan kuvvetli yağışlar devam ederken sel felaketinin etkisiyle de can kayıpları artıyor. Meteoroloji, AFAD ve Belediye'den de art arda uyarılar geliyor.

ESKİ PAYLAŞIMI GÜNDEME GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 2017'de yaptığı paylaşım ise bu günlerde Ankaralıların gündeminde.

Yavaş, dönemin büyükşehir belediye yönetimini sel baskınları konusunda alaya alarak, "Yetkililer az sonra Avrupa'dan yağmur, sel baskını fotoğraflarını yayınlar ve... "orada da oluyor" vs savunmalarına başlar.. ne faydası varsa..." paylaşımında bulunmuştu. 

 Mansur Yavaş 2017'de dalga geçmişti, 2022'de değişen bir şey olmadı

ANKARA'DAN ACI HABERLER GELİYOR

Kentte dün etkili olan sağanak sonrası Altındağ ilçesindeki Tatlar Deresi'nin taşması sonucu aracıyla sele kapılan CHP Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit hayatını kaybetti, bölgede arıcılık yaptığı belirtilen Mehmet G.'nin ise kaybolduğu belirtildi. İhbarla bölgede çalışma başlatan ancak olumlu bir sonuç alamayan AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve itfaiye ekipleri, bu sabah da faaliyetlerini aralıksız sürdürdü.

Mansur Yavaş 2017'de dalga geçmişti, 2022'de değişen bir şey olmadı ile ilgili etiketler Ankara Yağış Sel (Doğa olayı) Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.