Trabzonspor'un yeni transferi Manolis Siopis'in ilginç istatistiği dikkat çekiyor

Trabzonspor'un 157. yabancı transferi olan Manolis Siopis'in ilginç bir istatistiği dikkat çekiyor. Bordo-mavililerin yeni transferi, şimdiye kadar kulüp kariyerlerinde sadece 1 gol kaydedebildi. Yunan orta saha, pazartesi akşamı Sivasspor maçında ilk kez Bordo-Mavili formayı giyecek.

Trabzonspor'un, Alanyaspor'dan 1 milyon euro bonservisle transfer ettiği 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Manolis Siopis, bordo-mavililerin 157. yabancı transferi oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği Yunan futbolcu profesyoneol kariyerindeki 239 maçta sadece 1 kez gol sevinci yaşadı.

Karadeniz ekibi bu yazı Parma'nın tecrübeli golcüsü Gervinho ile 2, AS Roma'nın Brezilyalı sağ beki Bruna Peres'le 3 yıllık sözleşme imzalayarak açtığı transfer sezonunda yaptığı hamlelerle adından söz ettiriyor.

Bordo-mavililer, iki oyuncunun transferinin ardından İsveç'in Göteborg takımında Slovak yıldız Marek Hamsik'i 2 yıllığına kadrosuna kattı. Ardından, Kasımpaşa'dan Fode Koita ve yine Parma kulübünden bu kez 5 milyon euro bonservisle alınan Danimarkalı santrfor Andreas Cornelius transferleri geldi. Avcı'nın son transferi ise 2 sezondur Alanyaspor forması giyen Siopis oldu.

İŞİ GOL ATMAK DEĞİL AMA...

Yeni transfer Manolis Siopis'in ilginç istatistiği dikkat çekiyor. Ülkesinde Platanias, Panionios, Olympiakos ve Aris, bizde de Alanyaspor formalarını giyen tecrübeli futbolcu, 239 maçta sadece 1 gol atabildi. 73 kez formasını giydiği Alanya ekibinde gol sevinci yaşayamayan Siopis, bu alandaki şansızlığını Trabzonspor'la kırmayı hedefliyor.


Trabzonspor'un yeni transferi Manolis Siopis'in ilginç istatistiği dikkat çekiyor

AĞAOĞLU, SADRİ ŞENER'İ GEÇTİ

İHA'nın haberine göre; Karadeniz ekibi, başkan Ahmet Ağaoğlu döneminde 33 yabancı futbolcu transferi gerçekleştirerek eski başkanlardan Sadri Şener'in transfer rekorunu kırdı.

Karadeniz ekibi, 54 yıllık tarihine bugüne kadar 53 ülkeden 157 yabancı oyuncu sığdırırken, söz konusu transferlerin çoğunu 18 futbolcuyla Brezilya'dan gerçekleştirdi. 

Ağaoğlu döneminde; Gervinho, Peres, Marek Hamsik, Koita, Andreas Cornelius ve Siopis transferiyle toplamda 33 yabancı transferi yapıldı. Trabzonspor'da ayrı dönemlerde iki kez başkanlık yapan Sadri Şener, 32 yabancı oyuncuyla bu rekoru elinde bulunduruyordu.

Trabzonspor'un yeni transferi Manolis Siopis'in ilginç istatistiği dikkat çekiyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Alanyaspor Manolas Siopis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.