Manken ve oyuncu Cansu Ateş uyuşturucuyla yakalanadı! Her şeyi itiraf etti

Best model yarışmacısı, manken ve oyuncu Cansu Ateş, İstanbul Esenler Otogarı’nda polis tarafından yapılan çevirmede durduruldu. Polis ekipleri Ateş’in kemerinde saklanmış halde uyuşturucu madde buldu. Ateş, her şeyi itiraf etti ve neden uyuşturucu madde aldığını açıkladı.

Best Model yarışmasına da katılan manken ve oyuncu Cansu Ateş, geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenler Otogarı'na gitti. Genç model, polisler tarafından yapılan çevirmeye takıldı. Arama sırasında Ateş'in kemerine sıkıştırılmış halde bir paket bulundu. Paketin uyuşturucu madde olduğu belirlenirken genç kadın, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Manken ve oyuncu Cansu Ateş uyuşturucuyla yakalanadı! Her şeyi itiraf etti

UYUŞTURUCU MADDEYİ NEREDEN ALDIĞINI İTİRAF ETTİ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Uyuşturucuyu Etiler'de bir arkadaşından aldığını itiraf eden Ateş, erkek arkadaşının hayatını kaybettiğini, bu yüzden uyuşturucu madde aldığını söyledi.

Manken ve oyuncu Cansu Ateş uyuşturucuyla yakalanadı! Her şeyi itiraf etti


DAVA AÇILDI

2017 yılında da hakkında uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle dava açılan ve denetim altına alındığı belirlenen Ateş hakkında 'Uyuşturucu madde kullanmak' suçundan dava açıldı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

 

 

Manken ve oyuncu Cansu Ateş uyuşturucuyla yakalanadı! Her şeyi itiraf etti ile ilgili etiketler dava Etiler Cansu Ateş uyuşturucu madde polis çevirmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.