Manken Özge Ulusoy 'ilk kez estetik yaptırdım' dedi ama kimseyi inandıramadı

Yaklaşık bir yıldır iş insanı Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan model ve sunucu Özge Ulusoy, ameliyat oldu. Yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen Ulusoy, Instagram'dan takipçileriyle paylaştığı karelerin altına düştüğü notla ilk kez estetik operasyon geçirdiğini söyledi.

Instagram hesabında son görüntüsünü yayınlayan 38 yaşındaki Ulusoy, "Burnumdan burun ucu ameliyatı oldum. Birçoğunuz inanmasa da bu ilk ameliyatımdı. Hocam bence muazzam bir iş çıkardı" dedi.

Manken Özge Ulusoy 'ilk kez estetik yaptırdım' dedi ama kimseyi inandıramadı

Sık sık estetik haberleriyle gündem olan Özge Ulusoy, ilk estetik ameliyatını yaptırdığını söyleyince ünlü modele kimse inanmadı. Ulusoy'un paylaşımına yorum yağdı.

Manken Özge Ulusoy 'ilk kez estetik yaptırdım' dedi ama kimseyi inandıramadı - Resim : 2

“BOTOKS VE DOLGU VAR”

Ulusoy, daha önce "İyi yaş alıyorum demek ki, dikkat çekiyor. Ben bununla mutlu oluyorum. Sosyal medya hesabıma yaptırdığım her şeyi koyuyorum. İnsanların estetiği nasıl anladıklarına bağlı. Plastik cerrahi ise ben ameliyat olmadım ama hep söylüyorum botoks yaptırıyorum, dolgu yaptırıyorum. Zaten saklamıyorum, yaptırdığım doktorları da seve seve paylaşıyorum" demişti.

 

 

Manken Özge Ulusoy 'ilk kez estetik yaptırdım' dedi ama kimseyi inandıramadı ile ilgili etiketler Özge Ulusoy estetik burun estetiği estetik operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.