"Uyuşturucu kullanıp beni dövüyor!"

Ünlü manken Elif Ece Uzun, yaklaşık olarak 1,5 yıl önce nikah masasına oturduğu ikiz çocuklarının babası Mehmet Tuş'tan uyuşturucu kullanıp kendisine fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Elif Ece Uzun'un avukatı tarafından İstanbul Aile Mahkemesine sunulan dilekçede, uyuşturucu kullanan Mehmet Tuş'un, eşi Elif Ece Uzun'a defalarca fiziksel şiddet uyguladığı anlatıldı.

"UYUŞTURUCU MADDE KULLANIP ŞİDDET UYGULAMAKTADIR"

Elif Ece Uzun'un fiziksel şiddetin yanı sıra  psikolojik şiddete de maruz kaldığı belirtilen dilekçede, "Mehmet Tuş, uyuşturucu madde kullanmaktadır. Elif Ece Uzun'un kişilik haklarına saldırı teşkil eden hakaretler etmektedir. Mehmet Tuş, eşine şiddet uygulama, tehdit, hakaret ve aşağılama içeren söylemlerde bulunma, bedensel ve ruhsal bütünlüğüne zarar verme gibi eylemleri alışkanlık haline getirmiştir. Uzun, eşiyle aynı evde yaşadığı için hayati tehlikesi vardır. Korku ve endişe duyan Elif Ece Uzun'un mahkemenizce korunmasını istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

"Uyuşturucu kullanıp beni dövüyor!"

Söz konusu karara karşı çıkan Mehmet Tuş ise, Elif Ece Uzun'un mankenlik kariyerinde ileri bir noktaya gidemediği için mağdur rolünü oynayarak kendisine yer bulmaya çalıştığını aktardı.

ÇOCUKLARINI DA GÖREMEYECEK

Elif Ece Uzun'un talebini haklı bulan mahkemenin kararına göre, Tuş'un 2 ay boyunca eşi Elif Ece Uzun'un bulunduğu ev veya işyerine yaklaşmamasına ve kendisini herhangi bir iletişim aracıyla rahatsız etmemesine karar verildi. Diğer taraftan Tuş'un kişisel görüşme günleri hariç çocuklarını da görmemesine karar verildi. Tuş'un karara aykırı davranması durumundan 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine mahkum edileceği belirtildi.

 

"Uyuşturucu kullanıp beni dövüyor!" ile ilgili etiketler Şiddet kadına şiddet Aile içi şiddet elif ece uzun Mehmet Tuş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.