Ekimi yasak olan keneviri bahçesine ekti, drone görüntüleri ele verdi

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kenevir bitkisi ektiği dronla tespit edilen kişi hakkında adli işlem başlattı.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde emniyet ekipleri, kenevir bitkisi ektiği dronla tespit edilen kişi hakkında adli işlem başlattı.

147 KÖK HİNT KENEVİRİ BİTKİSİ ELE GEÇİRİLDİ

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor. Çalışmalarda Şehzadeler ilçesinde bir ikamette yapılan aramada boyları 1 metre ile 2 metre arasında değişen 147 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Konuyla ilgili 1 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında adli işlemlere başlandı.

Ekimi yasak olan keneviri bahçesine ekti, drone görüntüleri ele verdi

Ekimi yasak olan keneviri bahçesine ekti, drone görüntüleri ele verdi - Resim : 2

Ekimi yasak olan keneviri bahçesine ekti, drone görüntüleri ele verdi - Resim : 3

Ekimi yasak olan keneviri bahçesine ekti, drone görüntüleri ele verdi - Resim : 4

Ekimi yasak olan keneviri bahçesine ekti, drone görüntüleri ele verdi ile ilgili etiketler kenevir Manisa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.