Manisa'daki kadınlar tenis turnuvasında şampiyon Nas Gürsel oldu

Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen kadınlar tenis turnuvasında şampiyon Nas Gürsel oldu. Turnuvaya 18 kadın tenisçi katıldı. Turnuvada Burcu Cirit 2. olurken, Selda Seçkin ise 3. oldu. Turnuvada dereceye giren sporculara kupaları ise düzenlenen törenle verildi.

Salihli Tenis Spor Derneği tarafından düzenlenen kadınlar tenis turnuvası, Gümüşçayı Tenis Kortları'nda gerçekleştirildi. 18 kadın tenisçinin katıldığı turnuvanın final maçında rakibini 2-0’lık sonuçla geçen Nas Gürsel turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada Burcu Cirit 2. olurken, Selda Seçkin ise 3. oldu. Turnuvada dereceye giren sporculara kupaları ise düzenlenen törenle verildi. Amaçlarının ilçede tenis sporunu daha üst seviyelere taşımak olduğunu belirten Salihli Tenis Kulübü Derneği Başkanı Güner Atagöz, düzenlenen turnuvanın bir ilk olduğunu söyledi.

Kortların iyileştirilmesi durumunda hedeflerinin daha yüksek olacağını vurgulayan Atagöz, kendilerine bu imkanı sağlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

Manisa'daki kadınlar tenis turnuvasında şampiyon Nas Gürsel oldu ile ilgili etiketler Manisa Salihli Tenis Nas Gürsel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.