Manisa'da sele kapılan küçük Rüzgar'dan kötü haber

Manisa Selendi'de sele kapılan 4 yaşındaki Rüzgar Kemal Özdemir'in cansız bedenine ulaşıldı.

Manisa'nın Selendi ilçesinde, bulundukları yerdeki topağın çökmesiyle sel sularına kapılıp, annesi ve ağabeyinin gözü önünde Selendi Çayı'na sürüklenerek gözden kaybolan 4 yaşındaki Rüzgar Kemal Özdemir'i arama kurtarma çalışmaları 3'üncü günde devam etti. 4 yaşındaki Rüzgar'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Manisa'da sele kapılan küçük Rüzgar'dan kötü haber

Selendi'de, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olan 16 Haziran'da, saat 16.00 sıralarında etkili olan sağanakla birlikte yüksek kesimlerden gelen sel suları, Sanayi Deresi ile Selendi Çayı'nda taşkına neden oldu. Sanayi Deresi ve Selendi Çayı'nın birleştiği, Devlet Bahçeli Meydanı'nın bulunduğu noktadaki korkulukların olduğu bölümde, sel sularının, zeminin altını oyması nedeniyle çökme meydana geldi. Bu sırada, korkulukların kenarında annesi Dudu ve ağabeyi Efe ile dereyi izleyen Rüzgar Kemal Özdemir, bir anda bulundukları yerin çökmesiyle sel sularına kapılıp, gözden kayboldu.

Annesi ve ağabeyinin çığlıklarına koşan dayısı Zülküf Eryıldırım, hemen suya atlasa da küçük çocuğu bulamadı. Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye, jandarma ve Türk Kızılayı ekipleri tarafından Selendi Çayı'nda arama- kurtarma çalışması başlatıldı. Ancak gece yarısına kadar 60 kişilik ekiple yapılan arama-kurtarma çalışmalarına rağmen çocuğa ulaşılamadı. Ertesi gün günün ilk ışıkları ile yeniden arama kurtarma çalışmaları başladı. Akşam saatlerinde çocuğun sele kapıldığı sırada tutunduğu korkuluk ve terliklerden biri Mıdıklı Köprüsü civarında bulundu. Ancak, ikinci günde de küçük Rüzgar'a ulaşılamadı.

Bugün ise ekipteki kişi sayısı 100'e çıkarılarak 15 kilometrelik alanda arama-kurtarma çalışmalarına tekrar başlandı. Acı haber bugün geldi. 4 yaşındaki Rüzgar'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Manisa'da sele kapılan küçük Rüzgar'dan kötü haber ile ilgili etiketler Manisa Sel (Doğa olayı) Son dakika Çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.