Polisten akıllara durgunluk veren uygulama!

Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgını tüm dünyaya yayıldı ve on binlerce kişiyi hayattan kopardı. Salgının etkilerini azaltmak adına ülkemizde 65 yaş ve üzerindeki insanların sokağa çıkma yasağı getiril. Manisa'da bir otogarda çekildiği belirtilen görüntülerde, bir polis memurunun 65 yaş üstü vatandaşın üzerine yürüyerek saldırması bu kadarına da pes dedirtti. Öte yandan Manisa Valiliği, polis hakkında soruşturma başlatıldığını ve soruşturma sürecinde görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

İlk olarak Çin'in Hubei eyaletinin Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgınının Türkiye'ye de sıçraması sonucu 59 kişi ölürken 2 bin 433 kişi de hastalığa yakalandı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Vakalardan en çok etkilenenlerin 65 yaş üstü olması sonucu hükümet tarafından bir takım tedbirler alındı.

Bu tedbirlerin başında ise 65 yaş üstü kişilere sokağa çıkma yasağı getirilmesi oldu.

POLİSTEN YAŞLIYA SERT TEPKİ

İzmir Çevirme isimli kullanıcı tarafından servis edilen ve Manisa'da bir otogarda çekildiği belirtilen görüntülerde polis memurunun 65 yaşın üzerinde olan bir vatandaşa bağırarak hitap etmesi ve üzerine yürümesi ise sosyal medyada büyük tepki topladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Manisa Valiliği, polis B.Y hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında tedbiren görevinden uzaklaştırıldı.

Polisten akıllara durgunluk veren uygulama!

 

Polisten akıllara durgunluk veren uygulama! ile ilgili etiketler Manisa polis Koronavirüs Korona otogar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.