Manisa'da ölü bulunan 4 gençle ilgili yeni gelişme! Sır perdesi aralanıyor...

Manisa'da yan yana cesetleri bulunan 4 arkadaştan Serkan Zangal (23), Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın'ın (24), ölmeden önce "Öbür tarafta görüşürüz" dedikleri cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı. Ailelerine gönderdikleri görüntüde gençler, Mert isimli bir arkadaşlarına veda ediyor.

Ahmetli'nin Kestelli Mahallesi Bintepeler Akçeşme mevkisinde, 31 Ocak günü saat 17.00 civarında yan yana cesetleri bulunan gençlerden üçünün, cep telefonu kamerasıyla görüntü çekip, ailelerine gönderdikleri ortaya çıktı.

Boynunun kırılması sonucu yaşamını yitirdiği saptanan Ümit Zangal'ın bulunmadığı videoda, başlarından bitişik halde ateşle vuruldukları saptanan Muharrem Zengin (22), Neşet Dalgın (24) ve Serkan Zangal (23) yer alıyor.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANMIŞLAR

Uyuşturucu madde kullandıkları belirlenen gençlerden Neşet Dalgın, "Dayım naber, nasılsın? Umarım iyisindir. Mert, kendine çok iyi bak kardeşim. Biz gidiyoruz. Seni seviyoruz kanka, kusura bakma, yapacaklarımız vardı. Biz seni yarı yolda bıraktık. Yapamadık birader" diyor.

'ÖBÜR TARAFTA GÖRÜŞÜRÜZ'

Bu esnada görüntüye giren Muharrem Zengin de "Öbür tarafta görüşürüz" diye konuşuyor.

Öte yandan olay yerinde Serkan Zangal'ın bacaklarının üzerinde pompalı tüfeğin bulunduğu bildirildi. Muharrem Zengin ile Neşet Dalgın'ın cesetlerinin yan yana yatar halde, Serkan Zangal'ın cansız bedeninin ise kuzeni Ümit Zangal'ın üzerine doğru olduğu bildirildi.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ

Öte yandan jandarma ekipleri soruşturmayı derinleştirerek, olay yerinde bulunan başta av tüfeği olmak üzere bütün delilleri topladı.

Olay bölgesinde park halindeki araç, olayda kullanıldığı düşünülen Muharrem Zengin'in babasına ait av tüfeği ve cansız bedenlerin üzerinden parmak izleri alan ekipler, parmak izleriyle gençlerin cep telefonlarını ve bir gece önce Kestelli Mahallesi'nde kaldıkları evdeki delilleri, incelenmek üzere Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığına gönderildi.

Olayı aydınlatmak için yoğun çaba sarf eden jandarma, başkanlıktan çıkacak rapor sonuçlarını bekliyor.

ÖLEN GENÇLERİN KENDİ EL YAZILARININ OLDUĞU DEFTERLER İSTENDİ

Öte yandan Ahmetli İlçe Jandarma Komutanlığında tanıkların ve hayatını kaybeden gençlerin yakınlarının ifade alma işlemleri sürüyor. İlçe Jandarma Komutanlığına çağrılan gençlerin yakınlarından, ölen gençlerin kendi el yazılarının olduğu defterler de istendi.

25 KİŞİNİN İFADESİNE BAŞVURULDU

Olayın başından bu yana yaklaşık 25 kişinin tanık olarak ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Bu arada Ümit ve Serkan Zangal'ın halası Filiz Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeğenlerinin hayalleri olduğunu belirterek, "Karıncayı incitecek çocuklar değillerdi. Olayın bir an önce çözülmesini istiyoruz" Diye konuştu.

AJANSLAR

Manisa'da ölü bulunan 4 gençle ilgili yeni gelişme! Sır perdesi aralanıyor... ile ilgili etiketler Manisa uyuşturucu 4 genç öldürülen 4 genç uyuşturucu madde

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.