Manisa'da korkunç kaza

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde üzüm işçilerini taşıyan traktör ile transit çarpıştı. Korkunç kazada 2 kişi öldü 9 kişi de yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle açık kasa traktör römorkunda bulunan üzüm işçileri asfalt yola savrulurken ortalık adeta savaş alanına döndü.

Edinilen bilgiye göre kaza Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde İstanbul-İzmir Karayolunun Tirkeş Mahallesi kavşağında meydana geldi.

Manisa'da korkunç kaza

İŞÇİLER YOLA SAVRULDU

Sabahın erken saatlerinde üzüm işçilerini açık kasa römorkunda taşıyan traktörün ana yola çıktığı sırada Akhisar yönünden Saruhanlı istikametine gitmekte olan transitin çarpışmasıyla traktörün açık kasasında bulunan tarım işçileri asfalt yola savruldu.

Manisa'da korkunç kaza - Resim : 2

2 KİŞİ ÖLDÜ 9 KİŞİ İSE YARALANDI

Kazada traktör kasasında bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 9 kişi de yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs de refüje çıkarak durabildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve trafik ekibi sevk edilirken kazanın olduğunu duyan işçilerin yakınları da kaza yerine akın etti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Manisa'da korkunç kaza ile ilgili etiketler Manisa traktör kazası tarım işçileri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.