Manisa'da boğazını kestiği eşine cezaevinden aşk mektupları gönderdi!

Manisa’da boşanmak isteyen eşini 3 çocuğunun gözleri önünde boğazından falçatayla yaralayan şahsın eşine aşk mektupları gönderdiği ortaya çıktı.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmak isteyen 3 kız çocuk annesi 30 yaşındaki Esra Oymak çocuklarının gözü önünde boğazından eşi Mikail Oymak tarafından önce falçatayla, ardından da bıçakla kesildi. Talihsiz kadını o sırada evlerine gelen anne ve babası tarafından pencereden çıkartılarak kurtarıldı. Boğazında 15 santimetre kesik olan ve 15 dikiş atılan talihsiz kadın, tedavisinin ardından taburcu oldu. Olayın polis ekiplerine bildirilmesi üzerine eşini bıçaklayan Mikail Oymak, 23 Kasım tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Oymak’a hakkında ‘kasten öldürmeye teşebbüs ve nitelikli cinsel saldırı’ suçundan dava açıldı.

MAĞDUR KADININ ABLASI TANIK OLARAK DİNLENDİ

Davanın ikinci duruşma bugün gerçekleştirildi. Tanık olarak dinlenen abla Hatice Tan, "Kız kardeşim son dönemlerde zaten ayrılmak istiyordu. Kız kardeşimden olmadık şeyler istiyordu. Kardeşimi sürekli tehdit ediyordu. Olay olmadan 3-4 gün önce evlerine gitmiştim. Orada da tartışmaları devam ediyordu. Tartışmanın sebebi ise Mikail İstanbul’a gitmişti. Döndüğünde işi yoktu. Esra da iş bulmasını istiyordu. Ben uyku hapı kullanıyorum. O gece Esra uyuyamayınca Mikail bana ‘Abla o uyku haplarından birini Esra’ya ver’ dedi. Ben de Esra’ya bir tane verdim, içti. Yaşanan olayı da annemden öğrendim. Neden tartıştıklarını bilmiyorum. Esra, istememesine rağmen kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. 3 yıldır evlilikleri sallantıdaydı. 2 yıl önce Esra bırakıp Gaziantep'e gitti. Abim Esra'yı tekrar evine gönderdi. Esra çevre ve aile baskısı sebebiyle evine döndü" dedi.

KIZIMI KENDİM KURTARDIM

Esra Oymak’ın annesi Cemile Ateş ise yaşadıkları olayı şu sözlerle anlattı:
"Kızım beni aradı, anne 'Mikail yine işe gitmiyor. Ben boşanmak istiyorum' dedi. Onlara giderken sokağın başında ses duydum. Kızımın olduğunu anladım. Kızım 'Anne beni kurtar' diyordu. Gittiğimde kızımın boynunda iki bıçak vardı. Kızımın boynunu kesmeye çalışıyordu. Ben de sakince 'Oğlum bırak' dedim. O esnada kızı bıraktı. Kızımı pencereden çıkardım. Kızımı kendim kurtardım. Kızımı gözümün önünde bıçakladı" diye konuştu.

CEZAEVİNDE AŞK MEKTUPLARI GÖNDERDİ

Bıçakla yaralamaya maruz kalan Esra Oymak ise, “Evliliğimiz 3 yıldır iyi gitmiyordu. Sürekli şiddete maruz kalıyordum. Çalışmıyordu da. Ben 2 yıl önce evi terk ettiğimde Gaziantep’e gittim. Abim ve ailem tekrardan evime gönderdi. Olay günü de boşanmak istediğimi söyleyince beni tehdit etti. Bu olay yaşandı. 3 gün önce de bana cezaevinden aşk mektupları gönderdi. Madem ben aldattıysam neden boşanmıyor, neden aşk mektupları gönderiyor. Göndermesin. Cezası neyse alsın istiyorum” ifadelerini kullandı.

Manisa'da boğazını kestiği eşine cezaevinden aşk mektupları gönderdi!

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Eşini boğazından bıçaklayan Mikail Oymak ise üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi. Oymak, "Ablasının o gün bize geldiği doğru. Ama o gün eşimle aramda bir tartışma olmadı. Uyku hapı almıştı. Ayrıca dökümü yapılan ses kayıtlarında da Hatice abla ile yapmış olduğum görüşme vardır. Ben eşimi bıçaklamadım. Olay evin içerisinde oldu. Kayınvalidemin dışarıdan görmesi de mümkün değil” dedi. Dava, telefon görüşme kayıtlarının incelenmesi amacıyla 14 Eylül’e ertelendi.

Manisa'da boğazını kestiği eşine cezaevinden aşk mektupları gönderdi! - Resim : 2

Manisa'da boğazını kestiği eşine cezaevinden aşk mektupları gönderdi! ile ilgili etiketler Manisa
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.