Manisa’da akıllara durgunluk veren olay

Manisa'da bir hipermarkete giren kadın yanındaki çocukla birlikte kuşkulu hareketler yapınca çalışanlar tarafından hırsızlık şüphesiyle bekletilmek istendi. Kadın tam da bu anda bütün çalışanların gözü önünde şalvarını indirip belden aşağısını çalışanlara gösterdi.

Bu hareketi defalarca yapan kadın karşısında ne yapacaklarını bilemeyen çalışanlar kadından şikayetçi olmadı ancak daha sonra yapılan kontrolde merketten hırsızlık yapıldığı belirlendi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir markette alışveriş yapan bir kadın ve iki kızının durumundan şüphelenen market kasiyeri, kadın ve kızlarını güvenlik kameralarını kontrol ettirmek için bekletmek istedi.

O sırada öfkelenen kadın bir anda eteğini kaldırıp altındaki şalvarı indirerek kasiyere arkasını döndü.

Manisa’da akıllara durgunluk veren olay

Neye uğradıklarını şaşıran market çalışanları kadının üstünü toparlamasını istemesine ve beklemelerini söylemelerine rağmen her seferinde aynı hareketi tekrarladı.

Kadınla baş edemeyen market çalışanları kadından şikayetçi olmayarak gitmesine izin verirken daha sonra izledikleri güvenlik kamerası kayıtlarında kadının yanındaki kızın raftan bir şeyler alarak pantolonunun içine soktuğu ve kadının da kıza siper olduğu tespit edildi. (İHA)

Manisa’da akıllara durgunluk veren olay ile ilgili etiketler Manisa Hırsızlık kalça hipermarket
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.