Manisa Valiliği: 2 teröristin yangınlarla irtibatı yok

Manisa, İzmir ve Bursa’da keşif yapıp orman yakma eyleminde bulunmayı planlayan PKK terör örgütü üyesi 2 kardeşin Turgutlu'da yakalandığı belirtilmişti. Manisa Valiliği, 2 şahsın, terör örgütlerine yönelik yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda yakalandığını, orman yangınlarıyla irtibatlı olmadıklarını duyurdu.

Manisa, İzmir ve Bursa’da keşif yapıp orman yakma eyleminde bulunduktan sonra yurt dışına kaçacakları yönünde istihbarı bilgi edinilen PKK terör örgütü üyesi 2 kardeşin MİT, Jandarma ve Emniyetin ortak operasyonu ile Turgutlu'da yakalandığı belirtilmişti.

Manisa Valiliği, Turgutlu ilçesinde gözaltına alınan PKK şüphelisi 2 şahsın, terör örgütlerine yönelik yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda yakalandığını, şahısların orman yangınlarıyla irtibatlı olduklarına dair herhangi bir bilgi ya da bulgu söz konusu olmadığını açıkladı.

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, “Turgutlu'da bugün gözaltına alınan PKK/ PYD şüphelisi 2 şahıs, terör örgütlerine yönelik yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda yakalanmıştır. Bazı basın yayın organlarında bu operasyonla ilgili olarak, orman yangınlarının şüphelilerinin yakalandığı şeklinde haberler yayınlanmaktadır. Terör operasyonu neticesinde gözaltına alınan şahısların devam eden orman yangınlarıyla irtibatlı olduklarına dair herhangi bir bilgi ya da bulgu söz konusu değildir” denildi.

 

Manisa Valiliği: 2 teröristin yangınlarla irtibatı yok ile ilgili etiketler Orman Yangını PKK Turgutlu Manisa Valiliği 2 terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.