Manisa Celal Bayar Üniversitesi ne zaman açılacak?

Okullarda yüz yüze eğitim başlaması sonrasında dikkatler üniversitelere çevrildi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri ise okullarının ne zaman açılacağını sorgulamaya başladı. Peki, 2021 Manisa CBÜ ne zaman açılıyor?

ÖSYM tarafından 2021 YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile üniversiteler hakkında son durum öğrenciler tarafından yakından takip ediliyor. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler de son dakika açıklamaları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

MANİSA CBÜ NE ZAMAN AÇILACAK?

YÖK Başkanı Erol Özvar, "2021-2022 eğitim ve öğretim yılında salgının gelişme seyri ve ilgili kurum ve kuruluşların uyarıları da dikkate alınarak üniversitelerde örgün eğitim yüz yüze başlayacaktır" ifadelerine yer verdikten sonra üniversitelerden yüz yüze eğitim kararına ilişkin açıklamalar geliyor.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin tüm birimlerde yüz yüze eğitim kararı alındı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Manisa Celal Bayar Üniversitesi Senatosu’nun 26.08.2021 tarihli toplantısında, oy birliği ile aldığı kararlar kapsamında, 2021-2022 akademik yılında üniversitemizin tüm birimlerinde yüz yüze eğitime geçilmesi kararlaştırılmıştır. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 04.06.2020 tarihli yazısında bildirilen usül ve esaslara göre önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyindeki her bir programın nasıl uygulanacağı senatomuzun aldığı karar gereğince ilgili Fakülte / Yüksekokulların yönetim kurulları tarafından belirlenip duyurulmaktadır.” ifadelerine yer verildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ne zaman açılacak? ile ilgili etiketler Manisa celal bayar üniversitesi CBÜ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.