Mangal yasaklandı mı? Sahilde mangal yapmak yasak mı?

Mangal yasaklandı mı? Sahilde mangal yapmak yasak mı? Orman yangınlarının çoğalmasıyla yangınların çıkma nedeni olarak mangal yapıldığı tespit edildi. Mangal yapmak isteyen vatandaşlar merak ediyor. Mangal yasaklandı mı? Sahilde mangal yapmak yasak mı?

Mangal yasaklandı mı? Sahilde mangal yapmak yasak mı? Çıkan orman yangınlarından sonra gündeme geelen mangal yasağı birçok vatandaşı merak ettiriyor. Yapılan araştırmaya göre birçok orman yangını anız temizliği ve mangal yakılması nedeni ile gerçekleşiyor. Burdan yola çıkarak ormanları korumak için Tarım ve Orman Bakanlığının tedbir alması bekleniyor.Mangal yasaklandı mı? Sahilde mangal yapmak yasak mı? 

MANGAL YASAKLANDI MI?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman alanlarında mangal kullanımıyla alakalı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla görüştüklerini ve bu konuda bir tedbir alınacağını belirtmişti.

Orman yangınlarının nedenleri arasında gösterilen mangal yakma konusuna ilişkin bir çalışmanın yürütüldüğünü, çalışmanın tamamlanmasının ardından açıklanacağını bildirilmişti.  Mangal yasaklandı mı? Sahilde mangal yapmak yasak mı? Açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

Mangal yasaklandı mı? Sahilde mangal yapmak yasak mı?

MANGAL DÜZENLEMESİ GELİYOR!

Bakan Süleyman Soylu, "Orman yangınları ve mangal yakmayla ilgili değerlendirmelerin yapılacağı söylenmişti.

Ankara'nın Mamak ilçesindeki Akdere semtinde yapılan koronavirüs denetimlerine katılan Süleyman Soylu mangal düzenlemesiyle ilgili şunları söyledi:

"Görevimiz bireysel hataların en aza indirebileceği bir tedbirler malzemesini ortaya koyabilmek. Sayın orman bakanımızla bunu görüştük. Arkadaşlarımız salı günü ve dün çalıştılar. Yarın tekrar orman teşkilatıyla bir araya gelecekler. Yarın akşam itibariyle bir taslak ortaya çıkacak. Sayın bakanımızla değerlendireceğiz. Somut adımlarla birlikte bu konudaki tedbirlerimizi alırız. Bizim tedbiri ortaya koymaktan ziyade, tedbiri vatandaşımızla birlikte almamız doğru olandır. Her şeye bir kural koymak zorunda değiliz. Biz gerekli tedbirleri alacağız, inşallah tedbirler sonucunda, bu meselelerle ilgili zenginliklerimizi ortadan kaldıran sonuçları da engellemeye çalışacağız."

Mangal yasaklandı mı? Sahilde mangal yapmak yasak mı? ile ilgili etiketler Orman Tarım ve Orman Bakanlığı Süleyman Soylu mangal Yapmak yasaklandı mı sahil Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.