Mandalinacı Veysel'in son düeti rekor kırdı! / VİDEO

Mandalina tezgahında söylediği 'Vay Delikanlı Gönlüm Vay' şarkısıyla tıklanma rekorları kıran pazarcı Veysel, ünlü Youtuber Hayrettin ve türkücü Mustafa Topaloğlu ile çektiği yeni videosuyla yeni bir rekor daha kırdı.

Sosyal medyanın 'Mandalinacı Veysel' olarak tanınan, Bursa'da yaklaşık 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, pazarda tezgahının başında söylediği şarkı ve türküler ile sosyal medyada kısa sürede tıklanma rekorları kırdı.

'Vay Delikanlı Gönlüm Vay' şarkısıyla ünlenen mandalinacı Veysel, önce Beyaz Show'da sesini geniş kitlelere duyurma şansını yakalamış ardından da albüm teklifi almıştı.

Veysel, sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan fenomen Hayrettin ve uzaylı türkücü lakaplı Mustafa Topaloplu ile birlikte yeni bir video çekti. Video, birkaç gün içinde 1 milyondan fazla tık aldı.

Mandalinacı Veysel'in son düeti rekor kırdı! / VİDEO ile ilgili etiketler Beyaz mandalinacı veysel yeni şarkı düet hayrettin mustafa topaloğlu vay delikanlı gönlüm vay Beyaz Show pazarcı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.