Manchester United'ın yeni transferi Raphael Varane, Leeds maçında sahada

Manchester United'ın yeni transferi Raphael Varane, Manchester'da sağlık kontrolünden geçti. 28 yaşındaki stoper için Real Madrid'e 42 milyon euro bonservis ödenecek. İngiliz devi daha önce de 85 milyon euroya Jadon Sancho'yu kadrosuna katmıştı.

Manchester United'ın Real Madrid'den 42 milyon euro bonservisle transfer ettiği Fransız stoper Raphael Varane, İngiliz devinin Carrington tesislerinde sağlık kontrolünden geçti. 28 yaşındaki futbolcunun hafta sonu Premier League'in ilk haftasında oynanacak Leeds United maçında sahada olmas bekleniyor.

İngiliz medyasına yansıyan haberlere göre, Manchester United Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer'in Harry Maguire'yle birlikte oynatmayı çok istediği Raphael Varane ile 4 yıllık sözleşme imzalancak. 

Real Madrid'e 2011 yazından Ligue 1 ekibi Lens'ten 11 milyon euroya transfer edilen ve İspanyol devinde 10 yıldır forma giyen Varane'ın sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecekti. Madrid ekibindeki finansal kriz nedeniyle yeni sözleşmede Fransız yıldızın istediği rakamlara çıkılamaması bu transferi kolaylaştırdı. Fransa Milli Takımı formasını 79 kez giyen 1.91'lik stoperin Premier League'de en çok kazanan oyunculardan biri olacağı belirtiliyor.

LEEDS MAÇINDA SAHADA

Yarın yeni takım arkadaşlarıyla hemen antrenmana başlayacak olan Varane, sosyal medya hesaplarından United taraftarının ilgisini çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Ada'ya giriş yapan ve karantinaya alınan Fransız futbolcu, kaldığı evin bahçesinde idman yaparken paylaştığı videolarla ilgi topladı. 

Stoperde Maguire'nin yanı sıra İsveçli Lindelöf, Eric Bailey ve Phil Jones'a sahip olan İngiliz devi genç isim Alex Tuzuanbe'yi ise Aston Villa'ya kiralamıştı. Solksjaer'in hazır durumdaki yeni transferini ilk 11'de oynatmayı planladığı gelen haberler arasında...

Bu yaz Borussia Dortmund'da 21 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Jadon Sancho'yu 85 milyon euroya transfer eden "Kırmızı Şeytanlar", 2. bombayı yarın resmen patlatacak.

Manchester United'ın yeni transferi Raphael Varane, Leeds maçında sahada

Manchester United'ın yeni transferi Raphael Varane, Leeds maçında sahada ile ilgili etiketler Manchester United Real Madrid La Liga Raphael Varane premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.