Manchester United'ın süper yıldızı Cristiano Ronaldo, 200. Premier League maçına çıktı

Manchester United, Premier League'in 7. haftasında Everton ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı. Cristiano Ronaldo, Manchester United ile 200. Premier Lig maçına çıktı. 57. dakikada oyuna giren Portekizli süper yıldız, Villarreal maçında yaptığını bu kez yapamadı.

Manchester United efsanesi Cristiano Ronaldo, İngiliz deviyle 200. Premier League maçına çıktı. Bu yaz Juventus'tan transfer edilen ve 12 sezon sonra Old Trafford'a geri dönen Portekizli süper yıldız, Everton maçında tarihe geçti.

"Kırmızı Şeytanlar", Premier League'in 7. haftasında Everton'la evinde 1-1 berabere kaldı. 43'te Fransız yıldız Anthony Martial'le öne geçen ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan United, 65'te Andros Townsend'in golüne engel olamadı ve Old Trafford'da üst üste 2 maçta 4 puan kaybetmiş oldu: 1-1. Ole Gunnar Solskjaer'in takımı geçen hafta da Aston Villa'ya tek golle mağlup olmuştu.

Old Traffor'dan oynanan Manchester United-Everton maçları son 3 sezondur berabere bitiyor. 2020-21 sezonundaki maç 3-3, 2019-20 sezonundaki maç ise 1-1 bitmişti.

RONALDO BU KEZ 3 PUANI GETİREMEDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne Ronaldo'nun gol attığı Young Boys deplasmanında 2-1 mağlubiyetle başlayan Manchester United, 2. maçında da evinde Villarreal karşısında 0-1 geriye düştüğü maçı Ronaldo'nun 90+5'te attığ golle kazanmıştı. Devler Ligi'nde takımın 3 puanı getiren son dakika golüne imza atan CR7, Everton maçında 57. dakikada Edinson Cavani'nin yerine oyuna girdi. Portekizli efsane bu kez galibiyet golünü atamadı.

Cristiano Ronaldo, Premier League'de eylül ayının oyuncusu seçilmişti. Manchester United ve Everton bu skorla ligde 7. maçlar sonunda 14'er puana sahip durumda.

Manchester United'ın süper yıldızı Cristiano Ronaldo, 200. Premier League maçına çıktı

Manchester United'ın süper yıldızı Cristiano Ronaldo, 200. Premier League maçına çıktı ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Manchester United Everton old trafford premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.