Manchester United'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor: Pogba, PSG'ye gidecek mi?

Manchester United'dan sezon sonu ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Pogba ile PSG'nin ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi. Fransız oyuncunun da bu ilgiden memnun olduğu ve sözleşmesinin bitmesinin ardından ülkesine dönmesinin yüksek ihtimal olduğu öğrenildi.

Manchester United'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Fransız orta saha oyuncusu Pogba'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik Direktör Ralf Rangnick'in gözden çıkardığı 28 yaşındaki oyuncu bu aydan itibaren başka kulüplerle sözleşme görüşmelerine başlayabiliyor. Real Madrid ve Juventus'un radarında olan yıldız oyuncunun peşinde PSG'ni de olduğu öğrenildi.

L'Equipe gazetesinde yer alan habere göre, PSG'nin ilgisinse Fransız oyuncu da olumlu tepki verdi. Fransız basınında çıkan haberde Pogba'nın ülkesine dönmesinin en olası durum olduğunun altı çizildi. Öte yandan Pogba için en düşük ihtimalin ise eski takımı Juventus'a dönmek olduğu belirtiliyor.

2016 yılında İngiliz devine 105 milyon euro bonservis bedeliyle Juventus'tan gelen Pogba, geldiği günden bu yana beklentilerin altında kaldı. Fransız oyuncu Manchester United formasıyla çıktığı 212 maçta 38 gol attı.

Geçici teknik direktör Ralf Rangnick, Pogba'yı kulüpte kalma süresini uzatmaya ikna etmek için herhangi bir çaba sarf etmeyeceğini açıkça belirtmişti. Alman teknik adam yaptığı açıklamada "Bir oyuncu uzun vadede bile Manchester United gibi bir kulüpte oynamak istemiyorsa, onu fikrini değiştirmeye ikna etmenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Manchester United'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor: Pogba, PSG'ye gidecek mi? ile ilgili etiketler PSG Manchester United Transfer pogba
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.