Manchester United'da taşlar yerinden oynayacak: Rangnick'in listesinde 7 oyuncu var

Premier Lig'de ilk 4 sıra hedefini sürdüren Manchester United'da ara transfer döneminin yoğun geçmesi bekleniyor. Ancak bu yoğunluğun gelecek oyunculardan çok gitmesi beklenen oyunculardan kaynaklanacağı öğrenildi. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak Alman teknik adam Ralf Rangnick'in listesinde takımdan ayrılması muhtemel 7 oyuncunun adı bulunuyor. Listede Pogba'nın da adı var...

Premier Lig'de sezona kabus gibi başlayan ve teknik direktörlüğe sezon sonuna kadar Ralf Rangnick'in geldiği Manchester United'ın ara transferde hareketli günler geçirmesi bekleniyor.

Bir çok oyuncusunun form durumunun tartışma konusu olduğu kırmızı şeytanlarda 7 isimin takımdan ayrılması gündeme geldi. Bu oyuncular arasında en dikkat çeken isim Paul Pogba oldu. Öte yandan attığı gollerle Ronaldo ile birlikte takımı sırtlayan isimlerden biri olan Mason Greenwood'un geleceğinin bile belirsiz olduğu iddia edildi.

The Mirror gazetesinde yer alan habere göre, Manchester United'ın sezon sonuna kadar teknik direktörlüğünü yapacak Ralf Rangnick'in ara taransferde takımı yukarı çekecek hamleler yapması bekleniyor.

Alman teknik adamın en büyük amacı kırmzı şeytanların sezonu ilk 4 sıra içinde bitirmesini sağlamak. Tecrübeli teknik adam Leipzig'in orta saha oyuncusu Amadou Haidara'yı transfer etmek isterken diğer yandan da formsuz ve takımdan ayrılmak isteyen oyuncularla yolları ayırmanın peşinde.

Rangnick'in takımdan ayrılabilecek oyuncular listesinde 7 isim yer alıyor. Bu isimler arasında Pogba, Cavani ve Matrial'in adı geçiyor.

GREENWOOD BİLE GARANTİ DEĞİL

Ortaya çıkan haberlere göre Manchester United'ın genç yeteneği Mason Greenwood'un takımdaki yeri garanti değil. Genç oyuncunun oynadığı futbola rağmen yerinin garanti olmaması dikkat çekti.

Altyapıdan yetişen İngiliz yıldızın son dönemde forma süresinden rahatsız olduğu belirtiliyor. United'ın onu geleceklerinin büyük bir parçası olarak gördüğü açık olsa da, geleceği hakkında bazı spekülasyonlara yol açtı.

POGBA İSTERSE TAKIMDAN AYRILABİLİR

Manchester United'da transferin en önemli soru işareti ise Pogba'nın durumu... Fransaız yıldız uzun süredir istikrarsız oyunuyla göze çarparken bir süredir takımdan ayırılması gündemdeki yerini koruyor.

Ralf Rangnick göreve geldikten sonra yaptığı açıklamada "Bir oyuncu uzun vadede bile Manchester United gibi bir kulüpte oynamak istemiyorsa, onu fikrini değiştirmeye ikna etmenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Fransız yıldızın menajerinin oyuncuya kulüp bulmak konusunda istekli olduğu belirtiliyor. Real Madrid, Luka Modric sonrası o pozisyonda Pogba'yı istiyor.

Sözleşmesi sezon sonu sona erecek Jesse Lingard ile Hollandalı genç oyuncu van de Beek, Anthony Martial ve yedek kaleci Dean Henderson'ın da takımdan ayrılması muhtemel diğer isimler olduğu İngiliz basınına yansıyan diğer haberler oldu.

Manchester United'da taşlar yerinden oynayacak: Rangnick'in listesinde 7 oyuncu var ile ilgili etiketler Manchester United Transfer ralf rangnick paul pogba Mason Greenwood Premiere League
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.