Manchester United'da işler Rangnick'in istediği gibi gitmiyor: Takım kimyası bozuldu

Premier Lig'de sezona büyük umutlarla başlayan ancak oynadığı futbolla taraftarlarını hüsrana uğratan Manchester United'da işlerin her geçen gün daha da kötüye gittiği konuşuluyor. Kötü gidişe çare olarak sezon sonuna kadar takımın başına getirilen Rangnick'in soyunma odasına hakim olmadığı ve oyuncular arasında gruplaşmaların olduğu konuşuluyor.

Premier Lig ekiplerindeki Manchester United'da yaşanan kaos Ole Gunnar Solskjaer'in ayrılığına rağmen çözülemedi. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak Alman teknik adam Ralf Rangnick'in soyunma odasına hakim olamadığı ve katım içindeki kimyanın bozulduğu belirtiliyor. İngiliz deviyle ikinci dönemini yaşayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşlarıyla iletişimin oldukça bozuk olduğu belirtilirken, yıldız oyuncunun maç sonundaki hareketleri dikkat çekiyor.

Alman teknik adamın takımdaki sorunları çözmek için zamana ihtiyacı olduğu açık olmasına rağmen oyuncuların tutumu endişeleri artırdı. Rangnick, ligin dibinde bulunan Norwich'e karşı alınan 1-0'lık galibiyet sonrası takımın fiziksel gücünü artırmaya odaklandığını belirtmişti.

TAKIM İÇİNDEKİ SORUN EFSANE OYUNCUNUN DA DİKKATİNİ ÇEKTİ

Manchester United efsanesi Gary Neville Sky Sports'ta yaptığı yorumlarda takım içindeki huzursuzluğa dikkat çekti. Eski futbolcu özellikle Portekizli yıldızlar Cristiano Ronaldo ve Bruno Fernandes'in durumlarının altını çizerek Ronaldo'nun Mason Greenwood ile arasında kimya eksiliği olduğunu ve Maguire ile liderlik mücadelesine giriştiğini söyledi.

"Orada yolunda olmayan bişeyler var" diyen Garry Neville soyunma odasındaki kimyanın önemli olduğunu ancak Manchester United'da kesinlikle bir kimya sorunu olduğunu düşündüğünü söyledi.

HUZURSUZLUK ANTRENMANLARA DA YANSIDI

Manchester United'da kötü gidişin bir türlü düzelmemesi antrenmanlardaki havayı da etkiledi. Oyuncular arasında gruplaşma söylentileri artarken oyuncuların Rangnick'in antrenman sistemine uyum sağlamakta zorlandıkları iddia ediliyor.

MATRİAL AYRILMAK İSTEDİĞİNİ BELİRTTİ

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre takımın önemli isimlerinden Anthony Matrial, Rangnick'in gelişinin ardından takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Sevilla ile Matrial'in kiralık gitmesi için görüşme yapan İngiliz devi gelen teklifi reddetti. Teklifin reddedilmesindeki neden ise Matrial'in haftalık 200 bin sterlinlik maaşının bir kısmını ödemeyi istemesiydi. Öte yandan De Gea'nın arkasında yedek kalan kaleci Dean Henderson, Eric Bailly ve Jesse Lingard'ın da takımdan ayrılmasının yüksek ihtimal olduğu öğrenildi.

Manchester United'da işler Rangnick'in istediği gibi gitmiyor: Takım kimyası bozuldu ile ilgili etiketler Manchester United Premier Lig Cristiano Ronaldo ralf rangnick bruno fernandes garry neville
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.