Manchester United'da büyük çöküş! 25 dakikada Brentford karşısında 4 gol yediler

İngiltere Premier Lig'de Erik ten Hag'ın göreve başlamasının ardından sezona fırtına gibi bir başlangıç yapmak isteyen Manchester United'da işler tam tersi yönde gidiyor. Geçtiğimiz hafta Old Trafford'da Brighton'a 2-1'lik skorla yenilen Kırmızı Şeytanlar bu kez de deplasmanda Brentford'a karşı zor durumda kaldı. Cristiano Ronaldo'nun ilk maçta artan tepkiler sonrası ilk 11'de başladığı maçın ilk yarısında United kalesinde tam 4 gol birden gördü.

İngiltere Premier Lig'e adım atan Erik ten Hag için yollar bir hayli zor olacak gibi gözüküyor. Manchester United'ın yeni menajeri ilk hafta sahasında yenildikten sonra bu kez de Brentford'a karşı oldukça zor anlar yaşadı.

Manchester United'da büyük çöküş! 25 dakikada Brentford karşısında 4 gol yediler

İLK YARI UNITED'A KABUS OLDU

Premier Lig'in 2. haftasında Brentford'ın konuğu Manchester United oldu. Mücadelenin ilk yarısında resmen Kırmızı Şeytanlar için kabus oldu.

Manchester United'da büyük çöküş! 25 dakikada Brentford karşısında 4 gol yediler - Resim : 2

MAÇ İLK YARI SONUCUYLA BİTTİ

Manchester United ilk yarıda kalesinde 4 gol birden gördü. 10. dakikada DaSilva, 18'de Jensen, 30'da Mee, 35'te de Mbuemo'nun golleriyle Brentford ilk yarıdan güçlü rakibine büyük şok yaşattı. 

Manchester United'da büyük çöküş! 25 dakikada Brentford karşısında 4 gol yediler - Resim : 3

TARAFTAR ÇİLEDEN ÇIKTI

Gollerde tecrübeli kaleci De Gea'nın hatalarının olduğu da gözlerden kaçmazken, özellikle savunma hataları ManU taraftarlarını çileden çıkardı.

Manchester United'da büyük çöküş! 25 dakikada Brentford karşısında 4 gol yediler - Resim : 4

Manchester United'da büyük çöküş! 25 dakikada Brentford karşısında 4 gol yediler ile ilgili etiketler Premier Lig Manchester United Brentford ilk yarı sonucu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.