Cristiano Ronaldo 806 gole ulaşarak profesyonel futbol tarihinin en golcü ismi oldu

Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Tottenham ağlarına attığı 3 golle birlikte kariyerinde 807 gole ulaşarak profesyonel futbol tarihinin en golcü ismi olmayı başardı. Tottenham karşılaşmasında 83. dakikada oyundan çıkan Ronaldo, attığı 3 golle birlikte ligde bu sezonki 12. golünü atarken, Şampiyonlar Ligi’nde de 6 golü bulunuyor.

Premier League'in 29. haftasında Manchester United ile Tottenham Hotspur karşı karşıya geldi. Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçı United 3-2 kazandı.

Portekizli süper yıldızı kariyerinde 807 gole ulaşarak profesyonel futbol tarihinin en golcü ismi olmayı başardı.

Manchester United bu galibiyetle puanını 50'ye yükseltti. Ronaldo’nun bu maçta attığı goller de futbol tarihine geçmiş oldu. 12 yılın ardından yeniden Manchester’a dönen yıldız futbolcu, rekorlarına bir yenisini daha ekledi. Josef Bican’ı geride bırakan Ronaldo 807 gole ulaşarak profesyonel futbol tarihinin en golcü futbolcusu oldu.

Tottenham karşılaşmasında 83. dakikada oyundan çıkan Ronaldo, attığı 3 golle birlikte ligde bu sezonki 12. golünü atarken, Şampiyonlar Ligi’nde de 6 golü bulunuyor.

Haftaya 28 maçta 47 puanla 5. sırada giren Manchester United, ilk 4'e girme mücadelesinde Arsenal'in gerisinde kaldı.

Sezon sonuna kadar Alman teknik direktör Ralf Rangnick'e emanet edilen İngiliz devi, geçen hafta Manchester derbisinde City'ye 4-1 kaybetmişti.

Kırmızı Şeytanlar evindeki son maçta da Watford'la golsüz berabere kaldı.

26 maçta 45 puan toplayan Londra ekibi ise son 2 maçında Leeds United'ı deplasmanda 0-4, Everton'ı da evinde 5-0'la geçti. Antonio Conte'nin takımında zorlu mücadele öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

İki takım arasında ilk yarıda oynanan maçı United deplasmanda 0-3 kazanmıştı.

Cristiano Ronaldo 806 gole ulaşarak profesyonel futbol tarihinin en golcü ismi oldu

Cristiano Ronaldo 806 gole ulaşarak profesyonel futbol tarihinin en golcü ismi oldu ile ilgili etiketler Manchester United Cristiano Ronaldo tottenham hotspur premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.