Tottenham'dan ManU'ya deplasmanda 6 gol!

Ole Gunnar Solkjaer'in koltuğu sallantıda... Manchester United'ın Norveçli teknik direktörü Crystal Palace'tan sonra Tottenham Hotspur'a da evine farklı mağlup oldu. Londra ekibi "Düşler Tiyatro" olarak anılan Old Trafford'dan 6-1 galip ayrılarak Solkjaer'i ateşe attı.

Premier League'in 4. haftasında Manchester United'a konuk olan Tottenham Hotspur, "Düşler Tiyatrosu"ndan 6-1'lik galibiyetle ayrıldı. Jose Mourinho yönetimindeki Londra temsilcisi, kulüp tarihindeki en farklı United galibiyetine imza attı. Tottenham'ın gollerini Ndombele (4), Son (7, 37), Kane (30, 79) ve Aurier (51) kaydetti. Kırmızı Şeytanlar henüz 2. dakikada Bruno Fernandes'in penaltı golüyle öne geçmişti.

Tottenham bu çarpıcı galibiyetle puanını 7'ye yükseltirken, 2 hafta önce de evinde Crystal Palace'e 3-1 mağlup olan Manchester United 4 puanda kaldı.

Tottenham'dan ManU'ya deplasmanda 6 gol! ile ilgili etiketler Manchester United Jose Mourinho tottenham hotspur premier league harry kane
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.