Manchester United şampiyon olabilir

Manchester United efsanelerinden Paul Scholes ve Michael Owen, "Kırmızı Şeytanlar"ın bu sezon Premier League'de şampiyon olabileceğini iddia etti. En son 2012-13 sezonunda mutlu sona ulaşabilen United, lider Liverpool'un sadece 6 puan gerisinde...

Premier League'in 13. hafta mücadelesinde Sheffield United'ı deplasmanda 3-2 mağlup eden Manchester United, 28 puanlı lider Liverpool'un 5 puan gerisinde 6. sırada bulunuyor.

Premier League'deki son 6 maçın 5'ini kazanıp hiç yenilmeden 16 puan toplayan United'ın sezonu şampiyon tamamlayabileceğine inananların sayısı her hafta artıyor. Maç sonrası Amazon Prime Sport'a yorum yapan Manchester United efsanesi Paul Scholes ve İngiliz futbolunun unutulmaz golcüsü Michael Owen, "United şampiyon olabilir" görüşünde birleşti.

Scholes, "Bence iyi bir yol buldular. 9-10 oyuncusu bu formunu sürdürebilirse yarışı sezon sonuna kadar götürebilirler. Solskjaer formasyonu değiştirdi ve adamlarını buldu. 4-2-3-1 iyi çalışıyor. Geçen sezon bu takımda sol bek ve kaleci sorunu vardı, artık yok. 10 numara Bruno Fernandes, Martial, Rashford ve Greenwood'u çok besliyor. Harika bir hücum hattına sahipler. Avrupa'nın en hızlı bitiricilerine sahipler. Arkalarında Pogba&Matic ikilisi oyunu kontrol etmekte usta" değerlendirmesinde bulundu.

Manchester United şampiyon olabilir

United'la şampiyonluk yaşayan isimlerden Michael Owen ise, "Premier League'de bu sezon şampiyon olabilecek birkaç takımdan biri United... Sahaya doğru kadrolarla çıkıldığı zaman her maçı kazanabilecek güçteler. Kadronuzda Fernandes ve Pogba gibi iki isim varsa onları tribünde oturtamazsınız. Bunlara milyon dolarlar harcandı. Yapılması gereken, en iyi oyuncuları en iyi formda tutup oynatmak. Solskjaer ne yapıp edip Pogba, Fernandes ve Rashford'u her maç bir arada oynatmanın bir yolunu bulmalı" ifadelerini kullandı.

Manchester United şampiyon olabilir ile ilgili etiketler Manchester United Paul Scholes Michael Owen Ole Gunnar Solskjaer premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.