Manchester United rezaletten sonra serisini sürdürdü

Manchester United, Chelsea'ye karşı aldığı 4-0'lık mağlubiyetten sonra Watford'u da 2-0 yenerek ligdeki yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı.

İngiltere Premier Ligi'nin 25. haftasında Manchester United son dönemdeki çıkışını sürdürmek için sahasında orta sıralarda yer alan Walter Mazzari'nin çalıştırdığı Watford'u konuk etti.

Maçın tamamını domine eden Kırmızı-Şeytanlar, Juan Mata ve Anthony Martial'in attığı gollerle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

İngiltere Premier Lig'de son yenilgisini 20 Ekim 2016 tarihinde Chelsea'ye karşı 4-0'lık skorla alan United, o tarihten sonra çıktığı 16'ncı maçtan da yenilgi yüzü görmeden ayrıldı.

Puanını 48'e yükselten Manchester United, her ne kadar zirvenin gerisinde kalsa da, Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürmeye ve çıkışını sürdürmeye devam etti.

Manchester United rezaletten sonra serisini sürdürdü ile ilgili etiketler Manchester United Watford martial
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.