Manchester United Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de yeni haftada Manchester derbisinde Manchester United ile Manchester City karşı karşıya geliyor.

İngiltere Premier Lig’de Manchester derbisinde Manchester United ile Manchester kozlarını paylaşıyor. Lider Arsenal’in en yakın takipçilerinden biri olan Manchester City, şampiyonluk yolundaki zorlu deplasmanı kayıpsız atlatmak istiyor.

Manchester United Manchester City Maçı Ne Zaman?

Old Trafford’da 14 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak olan Manchester United Manchester City maçı Bein Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Üst üste 4 haftadır galip gelen Manchester United topladığı 35 puanla 4. sırada yer alırken son maçında derbide deplasmanda Chelsea’yi 1-0 ile geçen Manchester City ise 39 puanla 2. durumda bulunuyor.

Manchester United Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İki takım arasında son olarak 2 Ekim 2022 tarihinde oynanan karşılaşmayı Manchester City sahasında 63 kazanmıştı.

Stat: Old Trafford
Tarih: 14 Ocak 2023 Cumartesi
Saat: 15.30
Yayın: Bein Sports 3

Manchester United Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler İngiltere Premier Ligi Manchester City Manchester United
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.