Manchester United-Manchester City derbisinde gülen taraf Maviler oldu

Manchester derbisinde United ile City karşı karşıya geldi. Old Trafford'daki randevu öncesi maviler 20, kırmızılılar 17 puanda bulunuyordu. Geçen hafta Palace karşısında şok bir yenilgi alan City, deplasmanda 0-2 kazanıp farkı 6 puana yükseltti. Tottenham galibiyetiyle kendine gelen United ise bir büyük maç daha kaybetti. Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in kredisi tükeniyor.

Premier League'in 11. haftasında Manchester United ile Manchester City, Old Trafford'da kozlarını paylaştı... Manchester derbisinde gülen taraf City oldu.

7. dakikda Eric Bailly'nin kendi kalesine attığı golle 0-1 öne geçen Guardiola'nın takımı 45'te Bernardo Silva'yla farkı 2'ye çıkardı. 2. yarıda gol olmadı ve derbide kazanan taraf City oldu.

Dört maçlık kötü gidişata geçen hafta Tottenham Hotspur'u deplasmanda 0-3 mağlup ederek son veren "Kırmızı Şeytanlar", hafta içi de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atalanta'yla İtalya'da 2-2 berabere kaldı. United'ın Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo yine bir son dakika golü atarak takımına hayat verdi.

"The Citizens" lakaplı City ise geçen hafta evinde Crystal Palace'a 0-2 mağlup olarak herkesi şaşırtmıştı. Pep Guardiola'nın takımı Devler Ligi'nde ise Club Brugge engelini 4-1'le geçti.

Manchester derbisi öncesi ev sahibinde Paul Pogba kırmızı kart cezalısı... United'ın iki stoperi Raphael Varane da sakatlar listesinde... City'de ise Kyle Walker ile Ferran Torres yok. Dev maç öncesi ilk 11'ler şöyle:

M. UNİTED: De Gea, Lindelöf, Maguire, Bailly, Van Bissakka, Shaw, McTominay, Fred, Bruno Fernandes, Greenwood, Cristiano Ronaldo

M. CİTY: Ederson, Walker, Dias, Stones, Cancelo, Rodrigo, Gundogan (C), Bernardo, De Bruyne, Jesus, Foden

Manchester United-Manchester City derbisinde gülen taraf Maviler oldu

 

Manchester United-Manchester City derbisinde gülen taraf Maviler oldu ile ilgili etiketler Manchester United Manchester City Pep Guardiola İlkay Gündoğan premier league bernardo silva
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.