Manchester United Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

İngiltere Premier Ligi 3. hafta maçında Manchester United ile Liverpool takımları karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Manchester United Liverpool sorusunun yanıtını arıyor.

İngiltere Premier Ligi 3. hafta karşılaşmasında Manchester United ile Liverpool karşılaşıyor. Lige oldukça kötü başlayan ve oynadığı iki maçı da kaybeden ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan kırmızı şeytanlar çıkış arıyor.

İlk iki haftada aldığı beraberliklerle taraftarlarına saç baş yolduran Liverpool’da bu önemli mücadele öncesinde kazanmanın peşinde.

Old Trafford’da 22 Ağustos 2022 Pazartesi akşamında saat 22.00’da başlayacak Manchester United Liverpool karşılaşması Bein Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Manchester United Liverpool

İki takım arasında son olarak 12 Temmuz 2022 tarihinde oynanan hazırlık maçını Manchester United 4-0 kazanmıştı.

Stat: Old Trafford
Tarih: 22 Ağustos 2022 Pazartesi
Saat: 22.00
Yayın: Bein Sports 3

Manchester United Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Manchester United Liverpool İngiltere Premier Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.