Manchester United-Liverpool maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Premier League'in 34. haftası Ada futbolunun en büyük derbisine sahne oluyor. İngiltere'nin en çok şampiyonluk yaşayan iki takımı, Manchester United ile Liverpool, Old Trafford'da kozlarını paylaşacak. Liverpool'un kazanması halinde Manchester City bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Ancak United taraftarının protestosu maçı iptal ettirdi. İşte detaylar...

Premier League'in 34. haftası Ada futbolunun en büyük derbisine sahne oluyor. İngiltere'nin en çok şampiyonluk yaşayan iki takımı, Manchester United ile Liverpool, Old Trafford'da kozlarını paylaşacak.

Dün oynanan maçta Crystal Palace'ı deplasmanda 2-0 mağlup eden lider Manchester City, puanını 80 yaparak 1 maç fazlasıyla 2. sıradaki United'la farkı 14'e yükseltmişti. "Kırmızı Şeytanlar" bugün ezeli rakibi Liverpool'a mağlup olursa, City'nin şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

Premier League'deki 5 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Leeds United deplasmanındaki 0-0'lık sonuçla biten Ole Gunnar Solskjaer'in takımı, derbiyi kazanırsa 2. sıradaki yerini garanti altına almış olacak.

Manchester ekibinde Martial'in sakatlığı bulunuyor. Anfield Road'da oynanan ilk karşılaşma golsüz eşitlikle sona ermişti.

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında AS Roma'yı evinde 6-2'yle geçen United, Liverpool maçına oldukça moralli çıkıyor.

Jürgen Kloop'un takımında ise ilk 4'e girme hedefi devam ediyor. Kabus gibi bir sezon geçiren son şampiyon, 54 puanla 6. sırada e 4. sıra için Chelsea ve West Ham United'la kapışıyor.

Son 2 lig maçında 1-1 berabere kalan "Kırmızılar"da milli stoper Ozan Kabak ilk 11'de sahada olacak. Liverpool'un uzun süreli sakatlıkları dışında eksiği bulunmuyor.

MANCHESTER UNİTED-LİVERPOOL MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Michael Oliver'in yöneteceği maç 18.30'da başlayacak ve S Sport'tan naklen yayınlanacaktı ancak taraftarların stadı basıp kulüp sahiplerini protesto etmesi nedeniyle maç saati değişti. Acil toplantı yapan Premier League yetkilileri ve FA yönetimi, maçın başka bir gün oynanmasına karar verdi.

İNGİLİZ KULÜPLERİ 30 NİSAN'DAN BERİ TWITTER PAYLAŞIMI YAPMIYOR

İddia oranları

1 -- 2.35

X -- 3.10

2 -- 2.15

Onurcan Özyurt (Nesine)

"Manchester United için bu karşılaşmanın önemi, Liverpool kadar fazla değil. Liverpool'un Şampiyonlar Ligi mücadelesini sürdürmek için bu karşılaşmada mutlaka galibiyet alması gerekiyor. Yoksa bence işleri çok zorlaşacak. United, bence sezon genelinde oldukça başarılıydı ve bu maçta da Liverpool'a karşı zorluk çıkartacaklardır. Her iki takımdan da skor bekliyorum. Karşılıklı gol olabilir."

Rıdvan Aksu (Nesine)

"Manchester United, Avrupa Ligi'nde Roma karşısında 6-2'lik skorla tarihi bir galibiyet aldı. Liverpool ise Şampiyonlar Ligi'nde elendikten sonra ligde üst üste 2 beraberlik aldı. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için tek şansları ligde ilk 4'e girmek ve bunun için hata lüksleri yok. Karşılıklı gol bekliyorum."

Manchester United-Liverpool maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Manchester United Liverpool premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.