Liverpool deplasmanda Manchester United'a 5 çekti... Mohamed Salah'tan hat-trick

Premier League'in 9. haftasında Manchester United ile Liverpool kozlarını paylaştı. Bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Liverpool ezeli rakibini de mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyordu ancak onlar bile belki de 50 dakikada 5-0 yapacaklarını tahmin etmiyordu. Hat-trick yapan Mohamed Salah, 10 maç üst üste gol atan ilk ve tek Liverpool futbolcusu olarak tarih yazdı.

Premier League'in 9. haftası İngiliz futbolunun en büyük rekabetine sahne oldu... 18 puanlı Liverpool, 14 puanlı Manchester United'ı deplasmanda 5-0 mağlup etti.

"Kırmızılar"a tarihi zaferi, "Kırmızı Şeytanlar"a tarihi hezimeti getiren goller Naby Keita, Jota ve Mohamed Salah'tan (3) geldi. Hat-trick yapan Mısırlı yıldız, 10 maç üst üste gol atan ilk ve tek Liverpool futbolcusu olarak tarih yazdı..

Bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Jürgen Klopp'un Liverpool'u, son maçında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'i deplasmanda 2-3 mağlup etmişti. 

SOLSKJAER TOPUN AĞZINDA

Premier League'deki son 3 maçında 1 puan toplayabilen ve Devler Ligi'nde Atalanta zaferiyle ufak çaplı bu krizin daha fazla büyümemesini şimdilik önleyen United'da bu hezimet sonrası teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in görevde kalıp kalamayacağı merak ediliyor.

Solskjaer'in takımı, Merih Demiral'ın gol attığı Atalanta maçında 0-2'den gelip 3-2 kazanmıştı. Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, Young Boys maçının ardından bir son dakika golüyle daha maç kazandırmıştı. Ronaldo'nun etkili olamadığı maçta Paul Pogba da 60'ta kırmızı kart gördü.

Son 30 dakikayı 5-0 geride ve 10 kişi oynayan ezeli rakibi karşısında vites düşüren Liverpool uzun yıllar unutulmayacak bir galibiyete imza attı.

Liverpool deplasmanda Manchester United'a 5 çekti... Mohamed Salah'tan hat-trick

 

Liverpool deplasmanda Manchester United'a 5 çekti... Mohamed Salah'tan hat-trick ile ilgili etiketler Liverpool Manchester United Jürgen Klopp premier league mohamed salah Ole Gunnar Solskjaer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.